Šta je novo?

Samsung QE 55Q7F QLED - našao baš povoljno

thorass

Poštovan
Učlanjen(a)
23.02.2018
Poena
51
Zdravo, imam u planu da kupim dobar televizor, pa već par dana gledam po radnjama kako koji izgleda i kakav je kvalitet slike. Hteo sam neki standardni 4K Smart do 700evra, ali sam uvek izlazio smoren iz prodavnica jer QLED i OLED televizori izgledaju kao svemirski brodovi za ove standardne 4K televizore.

Pošto znam da su naši privatnici derači kože što se svega tiče, a ne samo televizora, malo sam pretraživao po netu i pronašao za mene sasvim ok QLED tv po skoro duplo nižoj ceni nego kod nas. Cena ovog uređaja kod nas košta od 210k - 300.000 dinara, a u Nemackoj sam ga našao za 1050 evra. Inače imam sestru u Nemačkoj, a takođe i kombinaciju da mi se to dotera u Srbiju za nešto malo para :) . Interesuje me sta mislite o tom modelu i da li vredi da odvojim još nešto novca za takav uređaj. Inače tv koristim za filmove, gledanje fudbala i košarke, a najviše vremena provedem gledajući razne dokumetarne i sportske emisije i klipove na Youtubu. Na laptopu mi slabo fura 4k, a to što mene interesuje na YT 90% može da se gleda i u 4k rezoluciji. Mozda kupim i neku konzolu za povremeno igranje igrica, ali mi to nije prioritet.

O ovom modelu se radi, imate i link sa dedaljnom specifikacijom za panel i ostalo:

Samsung QE 55Q7F QLED - 1050 evra

https://www.displayspecifications.com/en/model/7662aa1

HVALA

Nazad
Vrh Dno