Šta je novo?

Samsung PL-70 ?

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Ovako, hitno mi treba mišljenje o ovom aparatu. Ja se izvinjavam što otvaram novu temu, ali nisam našaL ništa related... Garant nisam promašio podforum, jer razmišljam da kupim aparat. :)

Koliko je dobar, kakve su fotografije, ako neko već ima ovaj model, šta dobijam tim aparatom? Hvala unapred. I s kojim aparatom bi uporedili baš ovaj model... gde mu je mesto? :)

Našao na brzinu ovo:
http://www.cameras.co.uk/specs/samsung-pl70.cfm

Bash me interesuje odakle ti ideja za ovaj model ? :) Izvlachio si iz sheshira ili birao sa povezom na ochima ? :) Svaki dan se pojavi thread gde neko pita za totalno neki bezvezni model za koji nema shanse na netu nigde da nadjesh primere, shto znachi da to niko zivi ne kupuje osim onog ko se zeznuo ili ubacio u korpu dok je bio na kasi supermarketa...

Da li znash kada je Samsung pocheo da pravi fotoaparate ? Da li znash chime se oni uopshte bave ? Nije ti palo na pamet da ce neko ko se time prvenstveno bavi napraviti bolji fotoaparat ? :)

Nishta zlonamerno, ali mi stvarno nije jasno zashto vecina ljudi prvo odabere totalni krsh i brend koji nema nikakve veze sa fotografijom, a istovremeno i ravnopravno proizvodi josh i televizore i frizidere...

Poslednja izmena:
:p

Zato što ovog Samsunga ima u radnji ovde u mom mestu. A kad pogledam, sve Samsunzi... :p xD
Neam pojma ima i jedan Canon, al' on je 10 i kusur hiljada...
...predpostavih da to nije što meni treba.
Zanimaju me ručna podešavanja, što više opcija, da istražujem malo, al' da ne dam preko 20.000... a ova cena Canona mi se učinila malom... :p ?

evo vidim canon a2100is za te pare... na ovom saitu što si mi dao. :)

A sve to što mi preporučujete, moraću preko neta da poručim, pošto ništa od toga nema ovde. Znači, može i preporuka e-prodavnice? :)
Iskustva?

Sve cene (i dostupnost) sa tog sajta treba proveriti, telefonom. A gde si ti, koliko daleko ti je Beograd? Ne znam kako funkcioniše "online" kupovina kod nas...

E, da, ovaj Canon ima manji senzor, uži i "kraći" objektiv od Fuji-a; nema Av i Tv modove (ti reče da te zanimaju ručna podešavanja?), i AA baterije naspram Li-Ion kod Fuji-a (dodatni trošak ako već nemaš punjive baterije)... a cena im je ~ista :)

Ako mozesh da se protegnesh do fujija 70exr, uzimaj ga odmah (sad ce leksa da dodje i kaze kako on nije dobar u auto modu, a meni klinac od 7 godina fotka sa f31fd za koga se isto to prichalo pa su fotke iznad svega shto Canon moze da napravi za mnogo vece pare :)).

Ma kakav bre F70, vidis da covek pita za Samsunga. Johnny uzimaj nekog Canona i ima da pevas...

Nazad
Vrh Dno