Šta je novo?

Samsung P2370 i XL2370 iskustva?

...

Mislim da vecina korisnika ne kalibrise svoj monitor tako da ljudi znaju sta ocekivati od ovog XL2370 na DEFAULT, da ne bude samo VAU!!! kupio sam LED monitor mora da je mlogo dobar jerbo sam izdvojio dosta kesha.

Inace jozza slazem se sa tobom - monitor treba kalibrisati prema vlastitim potrebama.

PozZZZ

sta mu fali?
za TN panel je bitno da ne probija i da ima dobar kontrast i onaj monitor to i ima.

Koliko je jedan montor dobar tek se vidi posle kalibracije. Jedino je dobar za igrice i ni zasta drugo. U testu se vidi da ne moze da prikaze kako treba cak ni 1080p pri 24fps.

I moram priznati da mi je ovo malo cudno...da li je neko probao da pusti 1080p pri 24fps na ovom monitoru?

A koliko vidim vec mu je izasao naslednik i valjda ce se uskoro pojaviti kod nas PX2370.

kakva kalibracija, kakvi bakraci? :)
kao da ce prosecan korisnik da profesionalno obradjuje fotografije pa mu trebaju savrsene boje. bitan je dobar kontrast i da ne probija i nema duhova, uglovi manje vise jer ionako se uvek sedi uspred monitora, sve ostalo je poslednja rupa na svirali za 99% korisnika. naravno, snobova je uvek bilo...
i sto ne bi mogao da prikaze 24fps u 1080p? nemam vremena da citam ceo test.

Vrh Dno