Šta je novo?

Samsung P2350 ili 2343NW

Poluks

Cenjen
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
151
Vredi li dati više 5000 dinara za P2350 u odnosu 2343NW.
Normalno, ovaj prvi ima DVI izlaz, 2 ms odziv, lepsi je , ali da li se isplati dati toliko vise novca za monitor koji cu koristiti u narednih 5 godina (za igrice slabo). Kakva je razlika u slicu i kvalitetu panela za običnog korisnika.

Poslednja izmena:
Pa za obicnog korisnika nikakva, mada je prvi monitor mnogo bolji, probao sam i jedan i drugi na istoj grafici, DVI znaci, ali ne toliko ako se ne igraju igrice. E sada ja mnogo ne verujem tim specifikacijama, dok ne vidim kako slika na kom monitoru izgleda.;)
Ako se nece igrati igrice sa brzim promenama boja, ustedi sebi pare ili ih potrosi na nesto drugo, i uzmi jeftiniji. Razliku bi mozda i primetio da okacis jedan pored drugog pa da vidis kako se ponasaju, inace ovako...:wave:

Video sam kod ortaka P2350, sasvim je ok monitor

Ja imam Samsung 2343NW i prezadovoljan sam. Imao sam pre toga 940N, sa kojim sam takodje bio više nego zadovolja, ali ovaj je super i po kontrastu i osvetljenju, a najviše dimenziji. Toplo ga preporučujem svima, a ne mislim da će neko moći da primeti razliku sa DVI i ovim priključkom, mislim da su to fantazije, da ljudsko oko teško može da uoči neku razliku.

Nazad
Vrh Dno