Šta je novo?

Samsung operativni sistemi u monitorima

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Samsung je svoje monitore širokog ekrana od 19, 20 i 22 inča opremio operativnim sistemom „Windows VistaTM premium certification", uz čiju će se pomoć korisnici jednostavnije snalaziti na svom desktopu. Novi operativni sistem postavlja standarde u izvršavanju poslovnih zadataka uz pomoć opcije „Look and Feel", koja omogućava izvršenje nekoliko zadataka istovremeno.
Detaljnije na http://www.24sata.co.yu/specijal.php?id=7199

Posle ćete mene da ogovarate :smash: :d

Joj, katastrofe! :bottle: :cigar:
Pa tako nam i treba, jedni isti ljudi uredjuju unutrasnju i spoljnu politiku, zabavu, vesti iz sveta, citulje i IT, a ako im ostane vremena napisu po koji red i o sportu :mad:

Slazem se sa wolfom, a zanimljivo je razmisliti i o slucajevima kada poslodavci traze od programera da poznaju Photoshop,Quark,3DStudio, ma samo reci i potcinjavam se.. :)
poz

Sad samo ostaje pitanje... da li stu ti Vista monitori kompatiblni sa računarima na kojima je XP :D

Fascinantno je kako je toliko gluposti moglo da stane u tako kratak članak :beat:

verovatno su misli na unapredjenje u meniju moniora, tj.njegovom bios, frimveru....pa nisu znali sta je to pa ****ga pisi vista :)

Ja mislim ipak da je rec o monitorima koju su Vista Ready ili Capable kako to vec nazivaju u Microsoft-u.

Ma misli se na Vista ready sertifikat. I da je to lepo izrečeno pitanje je koliko bi ostatak teksta bio ispravan - sertifikat bi olakšao snalaženje na desktopu (?)...ali ovako ispade još gore :) Nije to Mac pa da ima operativni sistem u monitoru :d :)

To je onaj monitor (ili bilo koja druga nebitna komponenta) koji ima placenu (debelo) Vista Ready nalepnicu na sebi ;)

ja sam cuo za WIndows XP u jednom Samsung modelu TFT-a, cak ima test/prikaz na BenchMarket-u (iliMark-u?)
fina makina, steta sto kosta skoro 600€ pa mi je jefitnije da uzmem barebone sa TFT-om bez OS-a :(
a bas je gotivna fora sa kompicem u TFTu :)

Nazad
Vrh Dno