Šta je novo?

Samsung Omnia, ne radi ekran, zvuk

Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
320
Bukvalno se preko noci desilo da ekran vise ne reaguje na dodir niti telefon vise proizvodi zvuke. Resetovao ga i opet isto. Je l ima neko predstavu sta se desava i sta ciniti?

Bukvalno se preko noci desilo da ekran vise ne reaguje na dodir niti telefon vise proizvodi zvuke. Resetovao ga i opet isto. Je l ima neko predstavu sta se desava i sta ciniti?

Ne znam da li to moze na samsungu, ali na nokia telefonima imas NSU(nokia software update) i uradi cist update telefona iako ne postoji nova verzija istom pregazi preko stare. to ce ti pomoci ako je do SW-a telefona

Ako ga nakon povezivanja na komp windows prepoznaje, update-uj mu firmware na što noviju verziju i to bi trebalo da reši problem. Backup bitnih stvari obavezan pre ove procedure!

Nisam mogao da ga povezem ni pre ovog ******. Sad sam u situaciji da mi ne radi ekran a pise "Tap the screen to setup your Windows Mobile". Sve mi se cini da cu ga smozdim cigljom :)

pa ono jesi pokusao da malo jace pretisnes ekran i zapocnes setup ???

Kako ga kompjuter ne prepoznaje? Jel javi nesto ili uopste ne, kao da ga nisi ni prikljucio?

Meni se sa jednim custom firmwarom (6.5) zaglavila na tom ekranu. Ono što je meni pomoglo je da na tom ekranu izvadim bateriju iz fona, nakon par sekundi vratim i upalim, a onda stiletom pritisnem tu gde piše tap the screen...

Vrh Dno