Pre par dana sam kupio Samsung NV8 i moram da priznam da sam zadovoljan jer nisam napredni korisnik aparata. Kupio sam ga prvenstveno zbog mora i ostalih desavanja (izleti, zurke itd). Crn je, dizajn je super, video zapis je odlican, napravio sam oko 200 fotki, 30 minuta videa i iste pregledao i baterija je jos uvek "ziva", o meniju i kontrolama mislim da ne treba pricati jer je za obicne korisnike izuzetno jednostavan za koriscenje. Sve u svemu za 10k je odlican izbor, bar mi tako rekose
. Elem, ima nesto sto me zanima.
Fotke u dnevnoj varijanti kao i nocnoj sa blicem su odlicne. Medjutim kada zelim nocne bez blica, znaci da ne bude u planu samo ono sto je blizu aparata, nego ceo prizor slike su nekako mutne. Ne razumem se mnogo u aparate, pa me zanima da li to nekako moze da se podesi, odnosno da slike snimane nocu bez blica budu malo ostrije. Takodje me zanima nesto sto sam procitao u jednom postu a to je u vezi baterije. Ako kupim jos jednu i napunim a zatim izvadim iz aparata, da li se ona prazni van njega i za koliko?
Hvala unapred i pozdrav
Fotke u dnevnoj varijanti kao i nocnoj sa blicem su odlicne. Medjutim kada zelim nocne bez blica, znaci da ne bude u planu samo ono sto je blizu aparata, nego ceo prizor slike su nekako mutne. Ne razumem se mnogo u aparate, pa me zanima da li to nekako moze da se podesi, odnosno da slike snimane nocu bez blica budu malo ostrije. Takodje me zanima nesto sto sam procitao u jednom postu a to je u vezi baterije. Ako kupim jos jednu i napunim a zatim izvadim iz aparata, da li se ona prazni van njega i za koliko?
Hvala unapred i pozdrav
Poslednja izmena: