Šta je novo?

Samsung NV7 OPS?

• Začetnik teme Deleted member 16483
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 16483

Guest
Kakav je ovo fotaparat?
Nema nesto mnogo informacija na net-u o njemu.
Delijee jako kvalitetno na slikama, ako neko ima islustva neka napise nesto.
Takodje me zanima Samsumg PL65.
Uopste kakvi su Samsung fotoaparati?

Pa ako te interesuje najbolji kvalitet slike za odredjene pare, to necesh dobiti kod Samsunga...

Nije samo poslednji crop, fotografije su mu ubijene obradom, preoshtrene, kontrast odvaljen, boje napucane, neko ce u ovim primerima da pomisli da je Samsung bolji, ali treba samo obratiti paznju na detalje.

Da ali se na tom poslednjem isecku kod Samsunga cak ne moze procitati koji je dan - Thursday, i sve je vrlo, vrlo mutno za razliku od Canona.

Pa jeste, to je sam obod slike, kada je tako mutno to je odlika loshih objektiva. Ajde kada je objektiv neki mali pa da progledamo kroz prste, ali ovaj objektiv ne samo da je "ogroman", vec je i Shnajderov shto bi trebalo da garantuje neki kvalitet.

Ma glupost isto kao i Olympus. Niti mozesh da ga nosish bez dodatne torbice, niti pravi fotke kao konkurencija, a najskuplji od svega :) Bash me interesuje ko ce to da plati osim onih koji ce ga kupiti umesto Ixusa :)

Samsung je to, gigant, ako ne mogu da razviju tehnologiju kupice je sigurno. Premda sada imaju dosta mana, imaju i simpaticnih aparatica koji mogu da urade dobre fotke, ali da kaskaju za konkurencijom to je sasvim ocigledno. Nisam ni mislio da ce sony uci u DSLR svijet pa udje, doduse platila je Konica-Minolta. Meni se NX10 vec svidja :) Doduse Pana g1 mi je i dalje puno primamljiviji :)

Ma glupost isto kao i Olympus. Niti mozesh da ga nosish bez dodatne torbice, niti pravi fotke kao konkurencija, a najskuplji od svega :) Bash me interesuje ko ce to da plati osim onih koji ce ga kupiti umesto Ixusa :)
Sad se pojavilo , pasce cene, ni na dslru nam nije trebao video do skoro :)

Nece to nikada pasti ispod drugih DSLRova, jer objektivi su isti oni kao za "veliki" 4/3, mogu samo da budu skuplji zbog gabarita, pogledaj Olympusove 4/3 objektive, svi redom su skuplji od konkurencije. Stvarno ne znam ko ce recimo dati 2000e za takav sistem sa par objektiva, samo da bi imao 30% manji aparat koji se jedva drzi u ruci, sa sporim fokusom, loshim ISO mogucnostima i bez trazila :)

Ne znam kakve to veze sa videom ima, video je bila dodatna opcija, a ovo je kao ojadjeni DSLR koji je skuplji od pravih DSLRova :) I odosmo u offtopic :)

Videces da ce i ova poruka da zavrsi u necijem sigu za par godina, no sto se tice offa samsung pravi krs kompakte , cak im i neki telefoni prave bolje fotke :) a tek video....

Znachi ti predvidjash da ce micro 4/3 cene da padnu ispod cena najjeftinijih DSLRova, i objektivi da padnu isto toliko, a onda ce narod to da kupuje ko lud i da ih bude vishe nego Canona i Nikona ? :) U najboljem sluchaju Olympus moze da se nada da to proda neobaveshtenom kupcu ili nekom ko je pre 30 godina imao Olympusa i kupuje ga samo zbog brenda :) Eto koliko su na trzishtu, otprilike nekoliko ljudi koje znam da to imaju su upravo takvi frikovi :) To niti je DSLR, niti je mali aparat, a koshta vishe od DSLRa :)

A ono za signu ako mislish na danijela, to ni on ne zna shta je hteo da kaze :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno