Šta je novo?

Samsung Nexus S (Nexus Two)

Jos da obezbede 4.2 i da budemo srecni i zadovoljni. :)

Ubacio sam custom rom, 4.2. Prosto je neverovatno kako radi... jeste da je prva verzija roma, i da je sklepana na brzinu, ali je ovo odlicno. Brzo, bez laga, radi cak i nova kamera... stvarno ne razumem zasto nece biti zvanicne nadogradnje kada je telefon i vise nego sposoban da podrzi... za uporedbu, nfs most wanted je na zvanicnom 4.1.2 znao da secne, ovde uopste.

Zato sto je prodaja ovog telefona bila slaba. Isto vazi i za onaj Motorolin tablet. Android 4.2 hardverski nije nista zahtevniji od 4.1

Upravo tako. A i model ima 2god. Gnex je bolje isao, nadam se da ga nece sresti ova sudbina kad izadje 5.0 - mada bice svakako custom romova, kao sto ih 4.2 ima za Nexus S.

Ne bih se slozio da je prodaja bila slaba (kod nas jeste), ali posto je u pitanju JellyBean, mogli su da obezbede kao poslednju nadogradnju... mada, telefon je star, treba da prodaju nove. Sa druge strane, mogli bi da pokazu da telefoni slabije konfiguracije moze da pogura i nove verzije androida...

Izgleda mi nexus s "umro". Pobrljavio ekran, pojavile se neke linije... izvadio sam bateriju i vratio je, i nista. Nece da se ukljuci, ne pokazuje ni da se puni, nece ni u fastboot... skroz mrtav. Jel imao neko ovakva iskustva?

Ostavi ga "vec ugasenog" na punjacu 15- tak minuta pa ga spojenog na punjac pokusaj upaliti. Ako ne upali, proveri bateriju pre svega jer je ipak stari model.

probao i to, i sve sto mi je palo na pamet... citam po netu, kazu da je maticna ploca najverovatnije otisla... jel se isplati popravak ili da kupujem novi?

Priupitaj po servisima, ali ti je nov oko 200 evra tako da... :S: Znam da ti je prirastao srcu, i sam odrzavam isti za suprugu.

Zale se ljudi da se to desilo u nekom vremenu posle instaliranja JB... a taman sam mislio da ga koristim dok Nexus 4 ne postane dostupan...

Vrh Dno