Šta je novo?

Samsung monitori na rate

zilet je napisao(la):
Koje firme daju Samsungove monitore na rate i uz to daju i 3 god garancije na njih?

Tesko da ces dobiti 3 godine garancije za Samsunga, nek me ispravi neko ako gresim.

Re: Re: Samsung monitori na rate

Misko je napisao(la):
Tesko da ces dobiti 3 godine garancije za Samsunga, nek me ispravi neko ako gresim.
Trebalo bi da si u pravu.

Mislim da generalni distributer (Erccommerce, ako se ne varam) daje tri godine garancije...

Re: Re: Re: Re: Samsung monitori na rate

Gde si zilet? :wave;

Cuj, ako hoces mogu da ti naprzim onaj "erckomercov" disk koji je jednom izasao u PC Press-u. Imas lepo prezentacije monitora (kratke filmice), detaljne karakteristike i naravno sve kontakte.

Pisi ako hoces da ti ga dobacim. Poz! :wave;

Misko je napisao(la):

Ma ne treba meni, nego se ortak primio da uzme neshto veeeliko a odgovara mu na rate mada cu sada da mu kazem da malko sacheka zbog skidanja poreza.. Chuo sam negde da daju pa rekoh da proverim
BTW kako da se dodje u kontakt sa ERC comercom?:)

Imao bi jedan predlog, (da niko ne pomisli da ga prozivam!) kada neko postavlja pitanje, u okviru samog naslova threada, trebao bi da stavi znak ? na kraju naslova.
Ovo govorim/pisem da naznacim da je jasnije kada je ono sto neko hoce da kaze pravilno intonirano.
U konkretnom slucaju ja sam pomislio da Zilet nudi informaciju u vezi prodaje Samsung monitora na rate, ...

Pozdarv!

Aponen je napisao(la):
Imao bi jedan predlog, (da niko ne pomisli da ga prozivam!) kada neko postavlja pitanje, u okviru samog naslova threada, trebao bi da stavi znak ? na kraju naslova.

U pravu si. Izvinjavam se.
Hteo sam ja taman da promenim ali ne da mi administrator:(

zilet je napisao(la):
U pravu si. Izvinjavam se.
Hteo sam ja taman da promenim ali ne da mi administrator:(

He, He ali jos gore sam prosao na malim oglasima!

Napisa covek "AT ploca". Ja ocekivao nekog pacenika sa cuvenom 286 masinom kad on oce plocu sa kontaktima za AT napajanje...

Vrh Dno