Šta je novo?

Kućna multimedija Samsung Mini LED ili LG OLED

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Ljanmi

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2006
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 7600
Matična ploča
Asus TUF B650M
RAM
2x16 EXPO
GPU
Phoenix RTX 3080
Storage
2 TB Samsung 990 PRO Heatsink
Zvuk
Solo 6C
PSU
EVGA G3 1000W
Kućište
Lian Li Dan 3 Snow White
Monitor
LG 42LA660S-ZA 2014 / LG 82UP80003LA 2021
Miš & tastatura
DeathAdder V3 Pro Snow White
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupujem TV koji ce da mi zameni monitor kao sto to radim poslednjih 10 godina. Uzimam 65" LG C1 ili Samsung QN90A, 5-12 sati dnevno otvoren Chrome i 10-15 konstantnih istih staticnih tabova. Zasto postavljam temu - plasim se BURN IN na C1 . Dakle koristim za posao Chrome i tabove koji se ne pomeraju i po 14 sati nekada, naravno da uvece gledam filmove i volim i igru da opletem ponekada. Odusevljen sam OLED bojama i kontrastom i licno preferiram manji brightness jer mi smeta ocima jer previse vremena provodim gledajuci u ekran. Prostorija je prilicno zamracena zbog samog polozaja i mali brajtnes OLED-a mi savrseno odgovara samo sto verujem da cu zbog svakodnevnog koriscenja Chrome i tabova 100% izgoreti ceo gornji red panela i upropastiti ga a TV nije ni malo jeftin da bih kupovao drugi ponovo. Ako uzmem Samsung QN90A opet cu smanjiti brajtnes jer mi prija ocima tamnija i smirenija slika. Neka misljenja i predlozi? Znaci TV se dosta koristi za surf svakodnevno vezan na PC.

Nazad
Vrh Dno