Šta je novo?

Samsung mini galaxy s5570 NAVIGATION

marko93obr

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poena
154
Pozdrav, posedujem samsung mini galaxy s5570 telefon, i zanima me da li moze da se ubaci neka besplatna navigacija, trazim vec ko zna koliko na netu, ali uvek mi nesto fali, ili mapa ili stigne do kraja pa zabode... Interesuje me koju mi navigaciju preporucujete? Ja sam cuo da su dobre I go, i Sygic? Svaka pomoc dobrodosla !
Hvala unapred, evo neke karakteristike telefona posto msm da je potrebna velicina ekrana i to ..

Model : Galaxy Mini S5570
Rezolucija : 240x320 piksela
Vrsta : Android
Verzija : v2.2

Ukucaj u Google: 320x240 igo. Direktne linkove ne smem da kacim, a i ovo ako se ne sme reci, moderatori nek brisu.

Instalacija:

"...Kada raspakujete arhivu :
- folder iGO prekopirajte na root SD kartice (bez ikakvih promena naziva foldera i fajlova).
- fajl iGOMyWay_8.4.2.124036_JM_PPCW.apk prekopirajte bilo gde na SD karticu i pokrenite instalaciju (licno koristim ASTRO fajl menadzer odakle ga instaliram).

Mape :
Mape se kopiraju u folder iGO na root-u SD kartice u pripadajuce foldere (kako su fajlovi spakovani u arhivi, nazivi foldera u iste foldere na SD kartici ih kopirati)
npr. u arhivi Srbija.rar imate foldere building, lang, map, poi i voice koji u sebi sadrze fajlove - iste te fajlove prekopirajte na sdcard/iGO/content/building, sdcard/iGO/content/lang, sdcard/iGO/content/map, sdcard/iGO/content/poi i sdcard/iGO/content/voice..."

Ja na isti telefon pre par dana instalirao IGo samo taj apk fajl treba za rezoluciju 320x240 ostalo sve stoji ko u upustvu i radi lepo.

Hvala svima, npero, posto si ti vec instalirao ovo, moze pomoc u inbox ?

Nazad
Vrh Dno