Šta je novo?

Samsung LED

mmsandi

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2010
Poena
420
Interesuje me vaše mišljenje o Samsung UE40ES5500WXXH TV-u. Nisam baš neki AV-fil i čini mi se razumna cijena za ovaj model.

I ja sam narucio isti pa me zanima i da li za WIFI ready mora originalan Samsung wifi USB adapter ili moze neki drugi univerzalni i koji.

Uzeo sam ja taj model pre 2 meseca za suraka,ako ne ocekujes previse od tv,bices zadovoljan.Sve zavisi od ocekivanja.Tv nema 100hz,vec 50hz a softerski se nadogradjuje slika,otud ono 100hz CMR.SD signal ne impresionira(obicni tv kanali)a HD je dosta bolji,mada ima sitnih problema i sa njim.Tv je srednje klase,pa ne treba ocekivati cuda.Sve u svemu,ako nisi veliko zakeralo(kao ja!:wall:)bices zadovoljan. Za te pare nije los.Sto se tice wifi dongle,mora samsungov,ima dosta postova o tome,malo pretrazite po netu.Nadam se da sam bar malo pomogao,a ne zbunio.Pozz!:wave:

Ajde da ne otvaram novu temu da pitam ovde. samsung ue32es5500 je u pitanju. Naime primetio sam da pri svetloj pozadini ( bela, svetlo plava, svetlo zelena ) na desnoj strani ekrana se primecuje "fleka"tj. boja je nesto svetlija od okoline. fleka je uspravna i poprilicno mi lici da tu dolazi do probijanja svetlosti pozadinskog osvetljenja. U nekim trenucima ova pojava je izrazena i moze se primetiti sto mi jako ide na zivce, dok se pri sarenim scenama ili tamijim uopste ne primecuje.

Moje pitanje da li i vi mislite da je problem do pozadinskog osvetljenja i da li na ovo vazi garancija. Kupljen je u septembru u tehnomaniji.
Da li da nosim na popravku ili moze nekako bez popravke da se zameni za nov ?IMG_0003.jpg

postavio sam i sliku, fleka je na desnoj strani tv-a, ali ne znam koliko se na ovoj slici to primecuje.

Nazad
Vrh Dno