Šta je novo?

Samsung LED

pilac

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2008
Poena
405
Treba da nabavim par komada koji ce da sluze uglavnom za gledanje filmova sa USB hdd-a (.mkv sa prevodom i sl, pored ostalih klasicnih tv f-ja....)
Dobio sam ponudu za sledece modele:
46''3D Full HD LED TV White UE46D6510 SAMSUNG 1.260,00 Eur
27'' Full HD LED TV UE27D5000 SAMSUNG 387,00 Eur
22'' Full HD LED TV UE22D5000 SAMSUNG 255,00 Eur
( bez poreza)
Ono sto mi je problem ,koliko vidim , je sto su ovo relativno stari modeli i nisam siguran da ce bas raditi kako treba.....
Da li vi imate neku preporuku za ovakve tipove tv-a ( bitno je da su velicine i modeli kompatibilni, cena nije prob..)

Ti da si pogledao bilo koji cenovnik domaćih prodavnica video bi da je 2010. C serija bila u prodaji. Takođe po abecedi D ide posle C tako da ne znam kako si došao do zaključka da su to relativno stari modeli kad su se tek pojavili nema ni mesec dana.
D6510 model je sa tankim, skoro nevidljivim ivicama, ima samsung apps i 3D je. 46" model je kod nas preko 2000€, iako znam da su naši lopovi kakvih nema, ta cena po kojoj ih ti nabavljaš je sjajna čak i kad dodaš porez( koji sigurno neće biti još toliko pa da košta kao ovde). Daj neki broj ili nešto i mene zanima jedan od tih po takvoj ceni, pošto su fenomenalne.

Ti da si pogledao bilo koji cenovnik domaćih prodavnica video bi da je 2010. C serija bila u prodaji. Takođe po abecedi D ide posle C tako da ne znam kako si došao do zaključka da su to relativno stari modeli kad su se tek pojavili nema ni mesec dana.
D6510 model je sa tankim, skoro nevidljivim ivicama, ima samsung apps i 3D je. 46" model je kod nas preko 2000€, iako znam da su naši lopovi kakvih nema, ta cena po kojoj ih ti nabavljaš je sjajna čak i kad dodaš porez( koji sigurno neće biti još toliko pa da košta kao ovde). Daj neki broj ili nešto i mene zanima jedan od tih po takvoj ceni, pošto su fenomenalne.

Pa pazi, ono sto je mene bunilo je da na netu (cak ni na samsungovom sajtu ) taj model bio veoma retko zastupljen.... Samo Amazon i takvi sajtovi, a nigde isam mogao da nadjem bilo kakve utiske o njemu.... Inace, i to sto ima na netu govori da je TV iz 2009, pa sam tek onda u zbunu... Narocito sto se mnogi zale da ako uradis upgrade fw-a ne rade mkv sa usb-a ( a to mi je krucijalno), ali rade preko DLNA ....

*** pripazi možda je neka prevara, one refurbished varijante. ali taj D6510 ako se 100% tako zove, bez obzira na dijagonalu, je ganc nov model.

Gde, gde, gde, gde ima po tim cenama? :)

Koliko kosta 55d6510 ili 55d7000 ili 55d8000?

ja bih rekao da je to neka veza iz inostranstva. imao sam i ja nekih ponuda prošlog leta za npr 50PS C430 za 400€ novu, iz austrije al mi bilo sumnjivo(of kors).

Nazad
Vrh Dno