Šta je novo?

Samsung LED UE40D5003 savet?

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Evo ovako, u dilemi sam da li uzeti ovaj TV. Gaming b bila primarna stvar za šta bi se koristio, i naravno filmovi, a gledanje klasičnog tv programa tek posle. Počeo sam da čitam na netu da ima dosta veliki input lag na ovoj seriji televizora, pa bih hteo da znam da li neko ima iskustva sa sličnim ili istim i kakve su impresije...?

Koliko sam pročitao na netu to je isti kao "UE40D5520 minus HD Freeview & SMART Internet connectivity"

Brate ja nemam taj TV ali sam gledao po prodavnicama i mogu ti reci da nije los,sasvim je ok za te pare ali sto se mene tice ja sam za samsung LED UE-40D5520 malo je skuplji 83.000
E sad imam i jednu ponudu pa se dvoumim da li da uzmem SONY LED 40 EX 720 za 750 evra???Televizor se kupije u Bugarskoj na 2 godine garancije,e sad bih molio za pomoc neznam sta da radim,imam SP3 i komp. mi je blizu TV pa mislim da bi mi ovaj model vise odgovarao,molim za pomoc?

UE-40D5000 je brutalan ali nisam primeti u cemu je razlika izmedju njega i 40D5003?

uf video sam kako izgleda, d5000 i varijacije d5xxx serije za filmove super, ali kako se ponasa u igrama, mogu kako je kod mene, da bih mogao da igras nesto iole brze moras da stavis gamemode on ili da nakacis na prvi hdmi i stavis mod slike na entertainment i u oba slucaja fina podesavanja slike se zatamne, mene npr boli i zamori mi se oko posle nekog vremena na d8000 doduse mozda je normalno jer je 55".
u sustini sto se tice laga njega ce biti i u game mode-u/entertainment ali ces ga jako jako retko videti, boje u ovim modovima neces moci bas fino da namestis (barem ja nisam mogao na d8000 vec 2 meseca skoro).

igranje van gaming/ entertainment moda laguje strahovito(npr. kao pokretanje misa u skyrim meniju )

A zna neko koja je razlika izmedju 40 d5000,ili 5003 i 40d5500,da li je razlika samo u nekoj funkciji vise ili nesto znacajnija.

Nazad
Vrh Dno