Šta je novo?

Samsung LED LCD UE-32EH5300 internet problem?

brancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2008
Poena
330
Pozdrav, spojio sam tv preko lan na wifi ruter koji je nakacen na SBB modem. Sve je super radilo ( sharovanje itd, internet ..) A onda od pre nekoliko dana net na tv nece vise da radi. Sve ostalo radi bez problema pustanje filmova sa PC-a itd dok kad odem na samsung HUB vise nemam aplikacije koje sam instalirao a one koje su vec tu nece da radi ni search ni nista . Probao sam sa resetovanjem huba iz softvera , resetovanjem rutera (oba) vise puta i nista . Napominjem da sam izcupao kabal iz tv i prikacio na laptop i net radi super. Na tv-u kada idem na network settings prodje bez problema test . POMAGAJ TE nisam vise pametan sta da radim

Slicno se i meni desilo nakon jednog od update-a, hub je prestao da radi, nestale su aplikacije cak je i tv blokirao sa veoma cudnim ispisom na ekranu. Resetovao sam hub, resetovao ceo tv, medjutim isto. Za dva dana uhvatim vremena da namestim kad ono hub radi i sve aplikacije tu i na svom mestu. Ne znam kako i zasto ali eto, nisi jedini. Vreme leci sve :)

Jos negde sam procitao da su ljudi isto imali problem kao ti i ja i da im je odjedanput samo od sebe proradilo

Nasao sam razlog problema ako nekog zanima :) u pitanju je Samsung !
Kako sam shvatio online servis njima je ceo sistem trenutno offline pomocu kojeg hub radi i kako su mi rekli u roku od nekoliko dana ce sve biti OK. A ja sto sam ko budala muljao celu noc sa ruterima i podesavanjima to nikom nista. Eto

Nazad
Vrh Dno