Šta je novo?

SAMSUNG LE40B

Cherry

Cenjen
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poena
151
Mada sam pretrazivala forum, nigde nisam nasla neku ozbiljniju analizu samsungovih lcd-a od 40''. A bas takav nameravam da kupim. Treba mi savet da li je bolji LG, ili SAMSUNG i koji model do 100 k!
Za sada mi ne treba ni za sta posebno, osim za kablovske prenose i mozda po nekad povezan notebook! Ali, ne zelim da za godinu dana bude demode, jer ga verovatno necu skoro menjati!
Hvala u napred!:wave:

Odgovor ce uglavnom zavisiti od afiniteta ka nekom proizvodjacu i bice vise subjektivan tako da je sa moje tacke gledista Samsung ispred LG-a.
Ne znam za koliko se sad moze naci LE40B651 ali ti je taj model definitivno najbolji izbor, narocito po pitanju odnosa kvalitet-cena.
Na kraju, sa danasnjim razvojem tehnike sta god da uzmes bice za godinu dana sigurno demode tako da o tome ne treba preterano da prines. U stvari period u kom neki proizvod zna da postane demode zna da bude i najcesce i jeste kraci od godinu dana.

LE40B651 će za dve godine hardverski zastariti kad krene DVB-T2 emitovanje (ali neće biti jedini), a i to se lako reši set top box-om, jedino što mu izgled neće zastariti nikad, pošto izgleda perfektno.
jedini lepši je možda B6000 ali samo zato što je žešće tanak, međutim uskoro izlazi i ultra thin verzija B650-ke.

Poslednja izmena:
Ako ga neces koristiti kao desktop, onda uzmi plazmu, proci ces jeftinije a za ono sto tebi treba i sa boljom slikom.

i plus sto za te pare mozes da ides i na 50 incha samsung ps50b430/450 :D i jos da ti ostane kusur za zhurku povodom novog tv-a :)

Iako imam 2 LCD-a (Sharp 32" i Samsung 40"), jos jedan glas za plazmu ako je gledanje TV signala primarna i procentualno najzastupljenija stavka prilikom kupovine.

U suprotnom, Glasam za Samsungov LCD ispred LG-a, mada bi moj prvi izbor bio Sharp, samo sto je cena 42" (Sharp ne radi 40") nesto preko 100 hiljada.

Ja sam sa svojim Le650 prezadovoljan

Vrh Dno