Šta je novo?

Samsung LE32D550 komentari...

Sceka222

Cenjen
Učlanjen(a)
01.01.2011
Poena
170
Pre nekoliko dana sam pazario Samsung LE32D550. Za sada sam vise nego zadovoljan sa TV-om osim sa zvukom sa samog TV-a, odnosno, sa njegovih zvucnika. Ocajan zvuk. Naravno, odmah je prikljucen na adekvatnu varijantu za slusanje i to radi ok. Slika mi se dopada, narocito varijanta kad se pusti film sa HDD-a, 1080p pa cak i 720p. Serije koje sam pustao isto preko HDD-a isto tako. Prevod radi dobro, steta sto ne moze da se promeni bela boja slova a i velicina nije nesto iako sam podesio najvecu velicinu. Da moze jos malo veca velicina bilo bi bolje ali mozda ce izaci noviji Firmware koji to moze. Koristim SBB kablovsku tako da slika nije dobra, da ne pricam o varijanti kompromisa 4:3>16:9. Za sada imam D3 MIX sa M varijantom Internet-a ali sa Cisco Z3375 prijemnikom koji ima samo SCART prikljucak, znaci samo analogija. Nemaju Cisco Z4398 prijemnik koji ima HDMI izlaz nego su juce pokusali da mi uvale Cisco Z8398 DVR prijemnik ali nisam pristao jer me ne zanima nikakvo snimanje programa kao ni tajm sifting a naplacuju papreno iako samo koristis njihovu opremu koju si duzan da vratis?! Glupo ali moze im se!

Ako neko ima ovaj model voleo bih da cujem iskustva... Hvala!

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno