Šta je novo?

Samsung le32c530 problem sa pustanjem mkv filmova?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Imam problem sa pomenutim tv-om prilikom pustanja hd filmova.Stalno mi izlazi obavestenje da format datoteke nije podrzan.A znam provereno da ovaj model samsunga pusta hd filmove.Vidi mi hard disk kad ga zakacim na tv i ocita ga.Udjem u video player i kad kliknem na bilo koji film koji je u mkv formatu izbaci mo da datoteka nije podrzana.Potreban savet da li nesto treba da se podesi u samom tv-u da bi pustio mkv ili ja radim nesto pogresno?Inace kod drugara koji ima isti model sve radi kako treba.
Unapred hvala.

Ok hvala na odgovoru.Odakle da skinem novi softver i da li je komplikovano ubaciti ga?Ako moze neki link i uputstvo?

Povezes se na internet preko TV-a i samo odes u podesavanjima na opciju update firmware ili tako nesto. Na net mozes preko rutera ili jos jednostavnije povezes ga sa ruterom od kompa sa LAN kablom

Nema taj TV internet, nađi firmware, ako ga još ima na sajtu, skini na usb flash i prati uputstvo.

Ok hvala.Inace tv je bratov.Juce sam svratio do komsije u zgradi.Ima covek isti tv.I isto se ponasa kao i kod mog brata.Ispisuje datoteka nije podrzana.A kod drugara pusta filmove.Probao sam real steel i jos neke i nece nijedan da pusti.A kod drugara vecinu filmova pusta.On jedino tako gleda filmove koje mu ja prebacim na hard disk externi.Prvo sam pomislio da nije nesto do mog hard diska pa sam probao na flesh memoriju da prebacim film i isto se ponasa kao i kada zakacim hard disk.Krene da ucita film i samo stane i izbaci datoteka nije podrzana.Probacu kad nadjem vremena da ubacimo ovaj novi softver pa cemo videti sta ce biti.

kod moje keve sve radi savrseno jedino sto je njen 40c530 sto nema veze jer je elektronika ista

Poslednja izmena:
Sve zavisi sta je spakovano u taj .mkv, pa zavisi od kodeka itd.

Inace .mkv je najbudjaviji kontejner ikad i normalno je da pravi probleme, a sto ga i dalje forsiraju nije mi jasno al nije red da se zalimo jer je dz :D

Nece da instalira softver.Stalno daje obavestenje da novi softver nije pronadjen na fleski ili externom hard disku.Probao sam flash da formatiram i u ntfs i u fat32 i isto se desava.Ima li neko ideju zasto nece da nadogradi softver a provereno je verzija za le32c530?Skinem sa samsungovog sajta odgovarajuci softver unzip-ujem ga i nista.

Nazad
Vrh Dno