Šta je novo?

Samsung LE22A656

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Da li ga je neko video uzivo ili zna koji panel koristi? Vidim da ga ima za ispod 400e, pa ako je xVA panel moze lepo da posluzi kao monitor+tv. :wave:

Ja ga imam, ali ne znam kako da vidim koji je panel :(

Moz' kratko uputstvo?

Ja ga imam, ali ne znam kako da vidim koji je panel :(

Moz' kratko uputstvo?

Kod mog Samsunga (LE40A656) se sa desne strane televizora nalazi, nazovi, plocica na kojoj pise. Doduse ne pise tip panela nego neka gomila brojeva i slova ali su bitni prvi. U mom slucaju je SQ1 sto mu dodje kao S-PVA.

S-PVA WCG tačnije :)

Elem, evo sta pise na nalepnici sa zadnje strane, pa ako neko ume da protumaci:

Model: LE22A656A1D S
Model Code: LE22A656A1DXXH
S/N: 74203HLQ900466W

Da budem iskren, nemam nikakvo iskustvo sa njim. Kupio sam ga za decu, koja na njemu uglavnom gledaju crtace sa TV-a i DVD-ova i decije kanale. Ako njih pitas, TV je odlican, narocito kad gledaju Winx!!!

Slika sa kablovske (SBB) je dobra, ali vise zavisi od stanice nego od bilo cega drugog. Sa PC-ja je isto OK (povezano preko VGA 1680x1050 - nemam ni jedan PC sa DVI ili HDMI).

Ono sto sam primetio je da ima malo probijanja pozadinskog osvetljenja (nista strasno) i da je kao i svi Samsung TV-i spor prilikom prebacivanja kanala. Kao glavni TV imam 4 godine star Sony Wide CRT koji promeni dva kanala dok Samsung promeni jedan.

Tol'ko od mene :)

P.S. Ulazak u service menu:
* With the TV in standby, press the {INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} buttons on the remote.
* The TV will turn On with the Service Menu displayed.
* Press the {POWER} button to exit the Service Menu.

Poslednja izmena:
@rafiki hvala na infu :wave:

Kupio bi bas ovaj 22" model, pa me zanima :

Moze li neko da potvrdi koja mu je brzina odziva ( od 4ms do 8ms - zavisno od sajta i drzave ??? )

Slicno i sa rezolucijom... pravi cirkus!

Anybody... ?
:type:

Poslednja izmena:
@ colt to sam i ja procitao i po tome ovo je 99% tn, tako da 6ms i 178 uglovi ne piju vodu :(

Hvala...

"Viewing distance" bi bio oko 3,5m... od jastuka do supritnog zida u spavacoj sobi, pa cu valjda preziveti nesto pdignut TV, koji god bio vert. ugao.

T.M. ( Delta City) ga deklarise kao 4ms, daj Boze da bude barem 6ms... Ne bi hteo da se Nole i Federer gadjaju duhovima!

:trust:

Poslednja izmena:
Hvala colt,

link je jasan kao sunce... iako me ubio u pojam :S:

I sta sad...
Ima li u ovoj nesrecnoj zemlji normalan 22" ?!?

Ili smo osudjeni da budemo "market of lesser importance", sto rece ovaj grk...

Heeeeelp

ima lenovo 220

Ima Eizo 22" PVA kod nas, ali po ceni bliskoj HP/Dell 24". :S:

Vrh Dno