mgoran
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.11.2004
- Poena
- 319
pošto sam u poslednjem trenutku odustao od kupovine plazme (42Q91) , valjalo je naći neki kvalitetan LCD ... i tako ja danas odem u novootvoreni tehnom****t u bloku 62 , i tamo imam šta da vidim ... 32M71 za "bednih" 52.000 dinara ... nisam mogao da verujem , a tek cimanje s prodavcem da nekako iskukam da mi "odvoji" jedan komad jer je bukvalno bila otimačina o par preostalih komada , bilo mi posle malo i krivo što sam bio malo bezobrazan ... dakle pošto sam uspeo nekako da dođem do svog primerka , i nisam nešto puno zapitkivao i zagledao ... kutiju u gepek i bež ... raspakujem ja to lepo kod kuće , sve na svom mestu , celofani , folije , stiropor ... nije bilo baterija za daljinski , postolje malo zagrebano , ali nikakvih "otisaka" ili fleka što bi ukazivalo da je TV korišćen ... priključim , kao i što treba dočeka me "vizard" koji se inače valjda i pojavljuje kad se prvi put TV priključi ... podesim sve , nađem kanale , ma milina jedna ... sedim ja tako i gledam , al reko ajde da proverim baš koji je tip panela , pošto u frci oko kupovine nisam stigo ... zakrenem TV , al NEMA onog klasičnog "stikera" gde posle onog *samsung (r) _* treba da stoji oznaka za tip panela , reko ajde sigurno ima ona mala nalepnica sa strane gde piše serial i takođe šifrovani tip panela ... kad , te nalepnice uopšte NEMA , a na mestu gde treba da stoji lepo se vidi da su ostatci lepka očišćeni verovatno alkoholom ... obrnem ja onda lepo TV , kad tamo nalepnica i lepo piše ... ovaj produkt je "REFURBIŠED" ... GULP ... uh , šta sad ... uđem ja nekako u servisni meni , kad tamo malo olakšanje ... "radnih sati" 00000003 , koliko je i radio kod mene , ali sad ono glavno pitanje ... kako da u servisnom meniju vidim koji je tip panela , jer na glavnom ekranu ništa ne ukazuje na to , a da nešto sad tu čačkam i preturam , nisam baš siguran šta je šta ... reko bolje prvo da pitam , nego da nešto "pokvarim" ...
izvinite na podužem postu , ali mislim da sam dao kompletan opis situacije ...
izvinite na podužem postu , ali mislim da sam dao kompletan opis situacije ...