Šta je novo?

Samsung LE-27S71

jegulja

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
620
Ima li ga neko? Kakvi su utisci? Vidim da se tapka za oko 600e.

Ja ga nazalost nemam,ali planiram kupovinu HD ready LCD tv-a,a ovaj koliko sam video sad na nekom sajtu podrzava 720p,interesantan model.Nije prevelik,sto mi odgovara,a i Samsung ga je potpisao.I cena je do jaja,samo mi malo sumnjivo sto kad sam ukucao na google naziv modela sve mi neki ceski i rumunski sajtovi poiskakali,sumnjam da ga ovi indijanci prave u cemu mozda i lezi razlog povoljne cene.

"Nije prevelik", hdtv se ne kupuje za kablovsku a hd signal se gleda sa vece blizine ili na vecem tv, pazi da tv ne bude mali.

"Nije prevelik", hdtv se ne kupuje za kablovsku a hd signal se gleda sa vece blizine ili na vecem tv, pazi da tv ne bude mali.

Toga se i plasim. Cini mi se da je bolje kupiti nesto sto je 26 inca nego 27 jer mi se cini da mu je "visina" manja u odnosu na 26 inca. Sto se tice sadrzaja za to znam plan je da se kaci Xbox 360 a za koju godinu Sony 3 i da se pustaju filmovi sa kompa/DVD plejera. Takodje me je kod njega zabrinulo to sto su poiskakali "istocni" sajtovi.

Nego kad pominjemo vec ovo videh u Tehnomarketu neki Daewoo DLP-26C3/DLP-32C3 za oko 46000/49000 dinara. Em mi je delovao bolje po karakteristikama od Samsunga (LE-26R32BX) em mi se i slika vise dopala (kad je kablovska u pitanju). U cemu je fora nemam pojma. Ako neko nesto zna o tom Daewoo ne bi bilo lose da napise, na prvi pogled mi se svidja a da li ga je dobro uzeti da se koristi u naredne 3 do 4 godine nemam pojma.

Kako mislis visina manja u odnosu na 26"?? Uporedjujes li 4:3 i 16:9? Onda jeste jer wide tv od 32" (81cm) ima visinu kao 4:3 tv od 66cm, a wide 37" kao 4:3 29" itd. Uvek je ono koliko para toliko muzike, a za Daewoo ne znam, moj izbor bio bi Samsung ali opet ono....

Ovisno od rezolucije moze, tj ako ti odgovara 1366x768, za koriscenje tj potpunu zamenu za monitor ipak bih trazio 1920x1080.

za vecu rez, ne isi u kupovinu bez 1k evrica

kakva je slika na obicnoj kablovskoj TV? 720* 576
jel bas kockasta?

Ko te izlaga da je rezolucija na kablovskoj 720x576? To je max rez PAL standarda a na zalost daleko od toga da je to kod nas standard.

Rekao sam da to nije standard kod nas vec da je rez nasih programa uglavnom 640x480, mozda nekih domacih kanala i manje.

Nazad
Vrh Dno