Šta je novo?

Samsung lcd. Tako je kod svih?!

[Miki]

Čuven
Učlanjen(a)
05.06.2001
Poena
725
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Naime dugar je kupio LCD Samsungov 37" oznada Le-37M87BD(mislim da sam ispravno napisao) i TV je "nakrenut" na levu stranu a nije do postolja?! I to dobih 1cm nije lepo nivelisan. Kada je hteo da reklamira da mu daju neki koji stoji RAVNO rekli su mu znate to je normalno tako, na svima je ?!
Sad ja vas pitam, da li je stvarno tako ili ce morati da nosi neki pajser kod prodavca?

Nije normalno, neka mjenja dosta moje raje ima samsung lcd i stoji ravno.

Mislim znam da se niko nije zalio ovde na to jer verovatno i nema,ali kada mu je ovaj rekao prodavac je bio u smislu a znas taj model, ima tu nazovi gresku pa je kod svih tako bla bla...Mislim meni to nije normalno a nemam njihov LCD pa zato pitam...

Sve te prodavce treba motkom po glavi. Pazi stvarno, kupiš TV od 50k dinara koji stoji "nakrivo" a on ti kaže "***a, to tako treba" :mad: Ne verujem šta slušam...

Znači, idem da kupim frižider, i donja vrata od zamrzivača stoje nakrivo, i to tako treba?! OMG... :d

EDIT: Daj reci u kojoj radnji su ga tako brutalno slagali?! :p

Poslednja izmena:
Skoro sam bio u jednom megamarketu tehnicke robe, pa oni imaju vise ljudi u obezbedjenju nego narkodileri u americkim filmovima osecao sam se neprijatno,pri tom bas u tom marketu su prodavali reparirane Samsung televizore bilo je cak i na beogradskoj hronici.

Jedino opravdanje za takav odgovor prodavca je ako prodaju malo ostecenju robu a da je i cena spustena. U suprotnom, trazi zamenu TV-a i ne pristaj na nebuloze od opravdanja.

cena je 9000 dinara ispod nego u tehnomarketu medjutim oni su rekli da nema nikakav defent ili bilo sta da je TV najnormalniji!!!! Znaci lazno prodaju televizore sa defektom?!
A deckonja koji mu je namestao odnosno doneo tv je bio u fazonu daj noz da skratimo dole plastiku bice ravno?!

trazi pare nazad i pomeni inspekciju...

Mozda ti pod nije nivelisan,tj imas pod pod nagibom .Nabavi libelu i proveri pod.

hehe kao sto rekoh nije moj tv, a kod njega je sve ok pre toga je imao samsung neki crt od 81 cm i sa njim je bilo ok tako da ne moguce da pod odjednom nije ravan :)

Odradjeno, decko je zvao ove rekao im par stvari i rekli su stize ti nov tv :) HAPPY END :)

Kupljen je u Spektru(nisam pominjao jer je radnja u Ivanjici, inace grad kod cacka) mada kada razmislim vredi pomenuti jer je cena 9000 dinara manja negu u tehnomarketu?! :)
Moram da razmislim i za sebe jedan :)

Secam se da su mnogi imali taj problem (citao sam na AVforumu) i secam se da je to zbog toga sto ti se TV nalazi u Service mode-u.

Zaboravio sam kako se odatle izlazi, a da ja ne bih sad trazio idi lepo sam na www.avforums.com pa nadji topik o samsung LE 86/87 modelima (zajednicki za sve velicine ekrana) pa ces tako resiti problem.

Secam se da su mnogi imali taj problem (citao sam na AVforumu) i secam se da je to zbog toga sto ti se TV nalazi u Service mode-u.

Zaboravio sam kako se odatle izlazi, a da ja ne bih sad trazio idi lepo sam na www.avforums.com pa nadji topik o samsung LE 86/87 modelima (zajednicki za sve velicine ekrana) pa ces tako resiti problem.

Hvala :banana:

Citao sam skoro 2 sata i nisam mogao da nadjem :S::S:

Ajd podeli i ovde sa ljudima kako si resio problem.

Imas sa strane tv-a one dugmice za vol +-, menu, power itd...e prvo stisnes dugme vol+ pa onda menu dugme i zajedno ih drzis 5-6 sec. Tada ce ti slika biti na trenutak crna ali odmah cim se upali pisace koji ti je mode ukljucen. Ako ti pise shop mode onda ti nece sacuvavati tvoje settings-e. Uradi onda jos jednom i pisace ti Dynamic i to je onda to. Javi sta si uradio

Poslednja izmena:
Posto meni preko HDMI je PS3 kad ovako podesim mnogo mi je tamno. Kad stavim backlight na 1 i energy saving na low kao da se nista ne vidi. E sad citao sam da oni rade neki calibration. To je koliko sam shvatio neka podesavanja u service menu-ju sto ne bi bas da diram

Ne, ne, ne treba ti nista da radis u service menu-ju. Oni su kalibracijom dosli do ovog settingsa kao najboljeg za ovaj model TV-a.

Slobodno ga postavi i onda malo popravi ono sto ti se ne svidja. Ali ne mnogo.

Probaj 2-3 dana, posle neces moci da verujes da si imao drugacije podeseno.

Vrh Dno