Šta je novo?

Samsung lcd. Tako je kod svih?!

Ne, ne, ne treba ti nista da radis u service menu-ju. Oni su kalibracijom dosli do ovog settingsa kao najboljeg za ovaj model TV-a.

Slobodno ga postavi i onda malo popravi ono sto ti se ne svidja. Ali ne mnogo.

Probaj 2-3 dana, posle neces moci da verujes da si imao drugacije podeseno.

Ali kad ga podesim kao sto su naveli slika mi je em zelena em toliko tamna da ne mogu da ti opisem. Mislim da na onom forumu sto si mi dao link ima malo drugacijih podesavanja za PS3 ali u temi M86/87 ima 110 strana koje stvarno ne mogu da citam. I onako sam se otelio dok sam nasao ono za save settings :d:d:d

Prosto ne mogu da verujem.
Meni je upravo suprotno, da mogu smanjio bih pozadinsko osvetljenje jos za par koraka...

I slika mi uopste ne vuce na zeleno...

Jesi li siguran da si bas sve podesio kao sto pise?
Ako jesi, mozda onda ipak postoji neka znacajna razlika izmedju modela od 37 i onog od 40 inca.

U svakom slucaju, ako ti pronadjes neki settings koji ti se cini odlicnim za PS3 necu se ljutiti da ga ovde ostavis... :)
Pozz

Prosto ne mogu da verujem.
Meni je upravo suprotno, da mogu smanjio bih pozadinsko osvetljenje jos za par koraka...

I slika mi uopste ne vuce na zeleno...

Jesi li siguran da si bas sve podesio kao sto pise?
Ako jesi, mozda onda ipak postoji neka znacajna razlika izmedju modela od 37 i onog od 40 inca.

U svakom slucaju, ako ti pronadjes neki settings koji ti se cini odlicnim za PS3 necu se ljutiti da ga ovde ostavis... :)
Pozz

Druze 100% sam sve uradio i dalje mi je tamno. Sad isprobavam neka namestanja i cim naidjem na nesto sto mi odgovara postovacu.

Takodje i ostali koji imaju PS3 i samsungovu M seriju da neka napisu svoje settings-e

Nazad
Vrh Dno