Šta je novo?

Samsung J7 (2016)

• Začetnik teme BaneZiiii
  • Datum pokretanja
B

BaneZiiii

Guest
Pozdrav posto nisam nasao ovu temu nigde ovde ( mozda gresim i nisam video) ... sto mi nikako nije jasno zasto je nema al ajde verujem da dosta ljudi ima ovaj telefon .. Vlasnik sam ovog telefona mesec dana ... sasvim korektan i dobar telefon ... pre njega sam bio vlasnik par premijum modela sa kojima nisam bas imao dobra iskustva ,pa sam odustao od bacanja para .. tako da sam uzeo ovaj telefon koji odlicno odradjuje svoj posao ... radi lepo brzo i fluidno , kamere su mu skroz ok , mogu cak reci i bolje od nekih dosta skupljih modela ( imao prilike da uporedim) .. a baterija e to je vec posebna prica ludost vrh ovakvu bateriju jos nisam imao :) .. sve u svemu super telefoncic .. e sad pise mi vec mesec dana da ima neki apdejt 103,98 mb verzija J710FXXU2AQA8 ... pa me zanima nisam azurirao nista posto telefon radi super ... jel ima onih koji su vec probali sva azuriranja i koliko ih do sad ima ukupno , i kakvo je trajanje baterije posle tih azuriranja ? .... i zanima me kad ce i da li ce ovaj telefon dobiti Nougat 7.0 ...

Stigao Nougat na J7 2016 , prvo u Rusiji , a sad i u Indiji ... valjda ce i kod nas uskoro

Poštovani članovi, imam jednu nedoumicu. Oznaka telefona mi je SM-J710FN to mi piše u sekciji About. Međutim kada instaliram Phone info aplikaciju, koja je specijalno za Samsung uređaje, tu mi piše da je tačna oznaka telefona SM-J710F. Ista oznaka SM-J710F mi se pojavljue i u svim drugim aplikacijama CPU-Z, CPU X i sl.

Takođe oznaka bootloadera mi je J710FXXU3AQF8, sama prva 4 karaktera upućuju na to da je telefon zaista J710F, a ne J710FN. Da li je još neko imao ovakava problem, da about sekcija telefona pokazuje jednu oznaku, a razne aplikacije i sama oznaka bootloadera drugu oznaku telefona? Telefon je kupljne u mts-u prošle godine, ništa oko softvera nije čačkano, nije root-ovan niti bilo šta slično.

Sve ovo pitam, jer je upravo izašao Nougat za Emirate za model J710F, a firmware za indiju ima oznaku J710FNXXXXX, dakle svi firmware za modele J710FN (Nougat i MM) počinju upravo sa ovim ciframa J710FN, a svi firmware za J710F moraju da počnu da tim ciframa J710F. Flešovao bih Nougat za Emirate, jer po oznaci bootloadera ja imam J710F, a ne J710FN, ali sam ipak malo zbunjne zašto mi telefon pokazuje dve različite info, a ne bih da nešto zeznem.

Poštovani članovi, imam jednu nedoumicu. Oznaka telefona mi je SM-J710FN to mi piše u sekciji About. Međutim kada instaliram Phone info aplikaciju, koja je specijalno za Samsung uređaje, tu mi piše da je tačna oznaka telefona SM-J710F. Ista oznaka SM-J710F mi se pojavljue i u svim drugim aplikacijama CPU-Z, CPU X i sl.

Takođe oznaka bootloadera mi je J710FXXU3AQF8, sama prva 4 karaktera upućuju na to da je telefon zaista J710F, a ne J710FN. Da li je još neko imao ovakava problem, da about sekcija telefona pokazuje jednu oznaku, a razne aplikacije i sama oznaka bootloadera drugu oznaku telefona? Telefon je kupljne u mts-u prošle godine, ništa oko softvera nije čačkano, nije root-ovan niti bilo šta slično.

Sve ovo pitam, jer je upravo izašao Nougat za Emirate za model J710F, a firmware za indiju ima oznaku J710FNXXXXX, dakle svi firmware za modele J710FN (Nougat i MM) počinju upravo sa ovim ciframa J710FN, a svi firmware za J710F moraju da počnu da tim ciframa J710F. Flešovao bih Nougat za Emirate, jer po oznaci bootloadera ja imam J710F, a ne J710FN, ali sam ipak malo zbunjne zašto mi telefon pokazuje dve različite info, a ne bih da nešto zeznem.

Kod mog druga isti slucaj.Da li J710F ili J710FN?

На старом Samsung J7 (2016) када стигне обавештење не укључи екран и никако не могу да нађем где се у подешавањима то намешта (ако уопште и може пошто ради на андроид 6 ОС-у)... Свуда сам гуглао, али нисам нашао решење. Може ли мала помоћ како да наместим да укључи екран када стигне обавештење?
Хвала. 🤗

Nazad
Vrh Dno