B
BaneZiiii
Guest
Pozdrav posto nisam nasao ovu temu nigde ovde ( mozda gresim i nisam video) ... sto mi nikako nije jasno zasto je nema al ajde verujem da dosta ljudi ima ovaj telefon .. Vlasnik sam ovog telefona mesec dana ... sasvim korektan i dobar telefon ... pre njega sam bio vlasnik par premijum modela sa kojima nisam bas imao dobra iskustva ,pa sam odustao od bacanja para .. tako da sam uzeo ovaj telefon koji odlicno odradjuje svoj posao ... radi lepo brzo i fluidno , kamere su mu skroz ok , mogu cak reci i bolje od nekih dosta skupljih modela ( imao prilike da uporedim) .. a baterija e to je vec posebna prica ludost vrh ovakvu bateriju jos nisam imao
.. sve u svemu super telefoncic .. e sad pise mi vec mesec dana da ima neki apdejt 103,98 mb verzija J710FXXU2AQA8 ... pa me zanima nisam azurirao nista posto telefon radi super ... jel ima onih koji su vec probali sva azuriranja i koliko ih do sad ima ukupno , i kakvo je trajanje baterije posle tih azuriranja ? .... i zanima me kad ce i da li ce ovaj telefon dobiti Nougat 7.0 ...