SCOUT je napisao(la):samsung....(koja je oznaka)
na koliko HZ rade?
Televizori ekrana 54CM sa 100Hz su jako retki znam da su Grundig i Loewe imali takav model pre jedno 2 .god(video sam ih uzivo u Italiji)imali su cak i PIP funkciju mislim sve zivo...kao kod nekog dobrog 29" tv-a,ali se ja pitam cemu to i ko to kupuje.U svakom slucaju bih pre uzeo 72 CM sa 100Hz iako je skupljiSCOUT je napisao(la):potrazi neke na 100hz,ako ima za tu cenu...
ja ti vise preporucujem samsung...imam i toshibu(otprilike su isto stari 1.5 god.)...samsung-much better
nebomilo je napisao(la):Koji od ova dva televizora da kupim. Oba su velicine dijagonale 54 cm.
SAMSUNG je ravan, ima garanciju godinu dana i kosta 15800 dinara.
TOSHIBA TV 21S23F nije ravan, ima garanciju dve godine i kosta 15000 dinara.
Bane® je napisao(la):toshibu...
Pljuni jos koji dinar pa uzmi Sony.nebomilo je napisao(la):Koji od ova dva televizora da kupim. Oba su velicine dijagonale 54 cm.
Nema 100Hz ispod 72cm, ni ja nisam nasao (pre jedno mesec dana).Genghis Khan je napisao(la):Ja sam bash gledao ovih dana TV-e i mnogo teshko da se nadje i 6Xcm na 100Hz a kamoli 54 na 100Hz. Tek 72 moze da se na 100Hz. Znachi verovatno moze negde, preko nekog da se nadje i 54 ali po prodavnicama nema.
Pljuni jos koji dinar pa uzmi Sony.
Genghis Khan je napisao(la):Ja sam bash gledao ovih dana TV-e i mnogo teshko da se nadje i 6Xcm na 100Hz a kamoli 54 na 100Hz. Tek 72 moze da se na 100Hz. Znachi verovatno moze negde, preko nekog da se nadje i 54 ali po prodavnicama nema. Ja sam hteo da uzimam 6X na 100Hz ali nema ga nigde.
Sony 54cm je oko 21.000dinSCOUT je napisao(la):Mislis,jos kojih stotinak evra...ako ne i visePljuni jos koji dinar pa uzmi Sony.
nebomilo je napisao(la):Koji od ova dva televizora da kupim. Oba su velicine dijagonale 54 cm.
SAMSUNG je ravan, ima garanciju godinu dana i kosta 15800 dinara.
TOSHIBA TV 21S23F nije ravan, ima garanciju dve godine i kosta 15000 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari