Šta je novo?

Samsung ili Sony

• Začetnik teme sirmium
  • Datum pokretanja
S

sirmium

Guest
Potrebna mi je pomoć pri kupovini ,takodje i savet koji od ova dva LCDa uzeti

SAMSUNG LE-37R81BX i/ili SONY KDL-37P3000K

ili ako imate neki savet i predlog za nesto trece, moze i 32 inca LCD.

Hvala

Kod Sony, nomenklatura je sledeća:

U < P < S < T < D < V < W < X

Znači, U je najlošija serija dok je X najbolja, što znači da taj Sony uopšte ne vredi toliko.

Za 80k možeš da uzmeš u Tehnomarketu Samsung LE-37M86BD. Samo požuri, da ih ne rasprodaju jer je stvarno Best Buy.

Poslednja izmena:
moze ali ne u sirmiumu ili beogradu

Овај артикал можете да нађете у:

1 . ТЕХНОМАРКЕТ ПАНЧЕВО
2 . ТЕХНОМАРКЕТ НОВИ САД
3 . ТЕХНОМАРКЕТ СУБОТИЦА
4 . ТЕХНОМАРКЕТ НОВИ ПАЗАР
5 . ТЕХНОМАРКЕТ ЛОЗНИЦА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Idi u najblizi TM i kaparisi ga, doterace ga. Makar tako rade u Nisu, primer sa Samsung DVD playerom HD870 koga je bilo samo u Subotici i Krusevcu (sada ga nema nigde).

Bio sam juce u TM u NSu i video model Samsung LE-37M86BD ali moram da priznam da me nije zadivio u poredjenju sa drugim SAMSUNGovim modelima koji nisu full HD ja kao laik i na signalu od radnje ne vidim nikakvu razliku.Na pitanje prodavcu sta on kaze za dotican TV , prodavac odgovara TV je BEST BAY i ostao im je samo jedan,al njegove performance ovde kod nas neces moci koristiti... izuzev da kupim novu setelitski riviser koji podrzava HD , za HD film trebao bi mi citac BLUE-REY-a ili HD DVD-a itd itd ... znaci treba mnogo para za FULL HD a to nemam.U istoj to prodavnici svi do jednog hvale SAMSUNG a ostale ne preporucuju. SAMSUNG ima takodje svega 12 meseci garancije bar u Novom Sadu.U Novelu pak preporucuju SONYa, kazu citiram " bolji je i stariji i losiji mercedes nogo full Fiat" . Dok u MERKATORU BEST BAY je Phillips ... pa kome verovati i za sta se odluciti za ovaj prelazni period u Srbiji bar sto se tice HD tehnologije, a s obzirom da ce zato trebati bar 10tak godina mislim da je i HD ready OK. Stvarno sam u " trilemi " :smash:
U svakom slucaju zahvaljujem se svima na komentarima ipak ste mi suzili izbor,a moram priznati da sam i dosta toga naucio od vas.

Poslednja izmena:
To da nema HD je da nemas HD RTS ili takvih kanala preko kablovske. Inace, znam vec prilican broj ljudi koji "skida" HD filmove (full ili rip) i gleda ih ili naravno preko satelita. Razliku nisi primetio jer je signal verovatno bio isti na oba tv a ili je bila obicna televizija ili 720p. M86 jeste extra tv ali opet trazi manuelna podesavanja da bi pruzio maximum. A sto se tice HD pored BluRay playera mozes imati i HD sa PC ili za pocetak upovan DVD sa odgovarajucim HDMI DVD playerom. A to da ovde ne moze da se koristi je kao nemoj da kupujes neki brzi sportski auto jer u Srbiji nemas dovoljno duge deonice za njega, te imam visoke trotoare a oni su niski itd.

Nazad
Vrh Dno