Bio sam juce u TM u NSu i video model Samsung LE-37M86BD ali moram da priznam da me nije zadivio u poredjenju sa drugim SAMSUNGovim modelima koji nisu full HD ja kao laik i na signalu od radnje ne vidim nikakvu razliku.Na pitanje prodavcu sta on kaze za dotican TV , prodavac odgovara TV je BEST BAY i ostao im je samo jedan,al njegove performance ovde kod nas neces moci koristiti... izuzev da kupim novu setelitski riviser koji podrzava HD , za HD film trebao bi mi citac BLUE-REY-a ili HD DVD-a itd itd ... znaci treba mnogo para za FULL HD a to nemam.U istoj to prodavnici svi do jednog hvale SAMSUNG a ostale ne preporucuju. SAMSUNG ima takodje svega 12 meseci garancije bar u Novom Sadu.U Novelu pak preporucuju SONYa, kazu citiram " bolji je i stariji i losiji mercedes nogo full Fiat" . Dok u MERKATORU BEST BAY je Phillips ... pa kome verovati i za sta se odluciti za ovaj prelazni period u Srbiji bar sto se tice HD tehnologije, a s obzirom da ce zato trebati bar 10tak godina mislim da je i HD ready OK. Stvarno sam u " trilemi " :smash:
U svakom slucaju zahvaljujem se svima na komentarima ipak ste mi suzili izbor,a moram priznati da sam i dosta toga naucio od vas.