Šta je novo?

samsung ili philips

message33

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2007
Poena
301
Dvoumim se izmedju ova dva modela, Samsung LE-37M86 i philips 37PFL5322/12, hteo bih vase misljenje...hvala vam puno.

Philips 37 pfl 5532

Samsung 37" M87.

Eh, što volim ovakve odgovore...

Nego, ovaj Philips 5322/12 je u PC Press-u (jan 08) proglašen za best buy. Cena mu je u TM oko 79000. Elem, bio sam u Metrou pre 10-tak dana sa bratom, i on reče: "vidi kako je na ovom tv-u slika mnogo bolja u odnosu na ostale". I zaista, isti program na svima (neki samsung hd klip), a najčistija, najlepše boje, na tom Philipsu. E sad na markici piše 37pfl5532, na google-u skoro i da nema podataka o njemu, dok o 5522 ima podosta. Kako sam ga snimio telefonom, upoređivao sam slike kući i zaista ne vidim razliku između ta dva modela.
Desi se da Metro pogrešno upiše oznaku, jednom sam kupio tako frižider gde su permutovali slova u oznaci.

A najlepše od svega je cena, 63700, a nije u akciji.

Čim skupim pare, eto ga u dnevnoj sobi.

Pozdrav

i ja sam gledao taj philips u metrou i stvarno je izvanredan...bila je i neka ponuda sa istim karakteristikama samo 42 " ali slika nije bila ni upola kao na 37" ...moje preporuke se za philips...bez obzira sto sam na kraju kupio toshibu

toshiba regza 42xv500pg ,95k je cena.. specifikaciju nadji na netu ali je bio najbolji u tehnomarketu.uglavnom je hd full,25000 contrast. . .

za sada sam odusevljen,nema probijanja,lak je za setovanje ima cak i srpski meni ako nekome treba...preko njega gledam kablovsku i zadovoljan sam jer sve sto sam video na hd ready tv-ima je bilo dosta losije!naravno cekam opremu za bolji signal pa cu da koristim njegovu pravu moc HD sat risiver!za sada gledam dvd 16:9 filmove

sto se tice izgleda,fenomenalan je i kvalitetne izrade.odlican zvuk i prilicno glasan!
NISAM SE POKAJAO STO SAM GA KUPIO!

zvuk

pa marko sta ce ti opticki ac3 izlaz na kathrein-u(zapamti,samo ufs910) ako ti zvuk dolazi iz slabasnih stereo zvucnika toshiba tv-a? znaci av risiver, kod mene jeftin kenwood(300e)a moze mnogo bolji i skuplji pa tek tada imas kompletan dozivljaj hd filma.a fudbal a formula(zvuk trke,bez komentatora)...

trenutno koristim logitech 5.1 zvucnike ,kostaju oko 100e a kako ti se cini bose model l1 sateliti?ekstra stvar...mogu da se koriste i za svirke!

ne kazem da toshibini zvucnici mogu da zadovolje sve potrebe ali nisu ni toliko losi kako kod nekih samsung modela koje sa slusao

toshiba regza 42xv500pg ,95k je cena.. specifikaciju nadji na netu ali je bio najbolji u tehnomarketu.uglavnom je hd full,25000 contrast. . .

za sada sam odusevljen,nema probijanja,lak je za setovanje ima cak i srpski meni ako nekome treba...preko njega gledam kablovsku i zadovoljan sam jer sve sto sam video na hd ready tv-ima je bilo dosta losije!naravno cekam opremu za bolji signal pa cu da koristim njegovu pravu moc HD sat risiver!za sada gledam dvd 16:9 filmove

sto se tice izgleda,fenomenalan je i kvalitetne izrade.odlican zvuk i prilicno glasan!
NISAM SE POKAJAO STO SAM GA KUPIO!

na sajtu tehnomarketa nema toshibe preko 37 incha. mislim da je to super cena za 42 full HD. da li je to tehnomarket u bloku 62?

Poslednja izmena:
Vrh Dno