Samsung 37" M87.
toshiba regza 42xv500pg ,95k je cena.. specifikaciju nadji na netu ali je bio najbolji u tehnomarketu.uglavnom je hd full,25000 contrast. . .
za sada sam odusevljen,nema probijanja,lak je za setovanje ima cak i srpski meni ako nekome treba...preko njega gledam kablovsku i zadovoljan sam jer sve sto sam video na hd ready tv-ima je bilo dosta losije!naravno cekam opremu za bolji signal pa cu da koristim njegovu pravu moc HD sat risiver!za sada gledam dvd 16:9 filmove
sto se tice izgleda,fenomenalan je i kvalitetne izrade.odlican zvuk i prilicno glasan!
NISAM SE POKAJAO STO SAM GA KUPIO!
sto je skup ovaj sport ..svakim danom mi se sire prohtevi
na sajtu tehnomarketa nema toshibe preko 37 incha. mislim da je to super cena za 42 full HD. da li je to tehnomarket u bloku 62?
Za Z-5500 mogu reci da za te pare nema boljeg 5.1 sistema. Filmovi i igrice extra, za muziku nije los.
na sajtu tehnomarketa nema toshibe preko 37 incha. mislim da je to super cena za 42 full HD. da li je to tehnomarket u bloku 62?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari