Pa sto se trajanja baterije na pomenutim modelima tice, zaista ne znam tacno posto ih nisam licno posedovao vec sam samo imao prilike da ih malo prckam
😉 Uz normalno koriscenje ne bi trebala da traje ispod 2 dana ni na jednom od ovde navedenih modela sto je sasvim dovoljno. Ekran tj osvetljenje ovih ekrana u boji najvise trosi bateriju (doduse mozda onaj budjavi ekran na 2650 i ne trosi toliko
😉 ) Eh, to je cena napretka - a kad se samo setim koliko mi je samo trajala baterija na Ericsson-u T20e ili na 8310... Ovaj moj 6600 ako ga bas mucim punim svaki dan, a ako ga manje akam
😉 izdrzi i 2 dana.
A cene na pomenutom sajtu su realne u onoj meri u kojoj su prodavci koji su cene dostavili korektni. To su iste cene koje mozes naci i u Halo oglasima (
www.halooglasi.co.yu ) Neretko se desava da kada zoves telefonom dobijes jednu informaciju o ceni, a kada se pojavis tamo a ono cena drugacija, a naravno svi se prave blesavi tipa pogresno si ih razumeo, eto bas malopre skocio evro
😀 i sl. Cene naravno mogu da se menjaju iz dana u dan ali bas utoku jednog dana... :S:
Zato se dobro raspitaj (a nije losa ideja da pitas ime onoga sa kim razgovaras da u slucaju da se u radnji prave blesavi znas kome da izdeklamujes familiju :-devil-: ) za cene kao i za uslove garancije. I kao sto rekoh, nemoj da kupujes po budzacima i neproverenim radnjama. Meni se svidelo u Intercomu ovo sto mozes da natenane isprobas telefon koji te interesuje (ili vise njih) a da pritom prodavac nije bio navalentan. Mislim i da u Mobilehouse-u u Cumicu takodje daju garanciju 12 meseci na kompletan aparat. I naravno, uglavnom u svakoj radnji koja nema telefon koji trazis reci ce ti da ga nemaju zato sto ne valja i sl, da se nije bas najbolje pokazao ALI da eto oni imaju odgovarajucu alternativu koja je MNOGO bolja. Na to nikako ne nasedaj, vec malo pogledaj testove i ocene modela koji te interesuju po netu i odluci sta zelis. Sajtovi koji bi mogli da ti budu interesanti su
www.gsmarena.com (gde imas ocenjen svaki telefon a imas i misljenja korisnika pa i to malo pretresi) a dobar je i
www.mobileburn.com posto ima odlicne review-e telefona (naravno ne svih, ali mozda ima bas ono sto tebe interesuje). A mozes u Google-u jednostavno da otkucas - model telefona+review i sigurno ces naci interesantne tekstove vezane za dati model.
Uh, ala sam se raspisao
🙂 Nadam se da sam sve uspeo da obuhvatim ovim postom, a ako ti jos nesto nije jasno slobodno pitaj.
Pozdrav :wave:
P.S evo ti i sajt zvanicnog distributera Samsung telefona kod nas cisto da vidis fotke i karakteristike telefona na srpskom
😉
www.roaming.co.yu
Inace su uzasno skupi (postali od kad su se transformisali u "legaliste" ) pa ti ne preporucujem da kod njih kupujes jer su cene :crash: Recimo x450 je skoro 190 eur do je na svim drugim "polulegalnim" mestima oko 130 eur