Pa sto se trajanja baterije na pomenutim modelima tice, zaista ne znam tacno posto ih nisam licno posedovao vec sam samo imao prilike da ih malo prckam

Uz normalno koriscenje ne bi trebala da traje ispod 2 dana ni na jednom od ovde navedenih modela sto je sasvim dovoljno. Ekran tj osvetljenje ovih ekrana u boji najvise trosi bateriju (doduse mozda onaj budjavi ekran na 2650 i ne trosi toliko

) Eh, to je cena napretka - a kad se samo setim koliko mi je samo trajala baterija na Ericsson-u T20e ili na 8310... Ovaj moj 6600 ako ga bas mucim punim svaki dan, a ako ga manje akam

izdrzi i 2 dana.
A cene na pomenutom sajtu su realne u onoj meri u kojoj su prodavci koji su cene dostavili korektni. To su iste cene koje mozes naci i u Halo oglasima (
www.halooglasi.co.yu ) Neretko se desava da kada zoves telefonom dobijes jednu informaciju o ceni, a kada se pojavis tamo a ono cena drugacija, a naravno svi se prave blesavi tipa pogresno si ih razumeo, eto bas malopre skocio evro

i sl. Cene naravno mogu da se menjaju iz dana u dan ali bas utoku jednog dana... :S:
Zato se dobro raspitaj (a nije losa ideja da pitas ime onoga sa kim razgovaras da u slucaju da se u radnji prave blesavi znas kome da izdeklamujes familiju :-devil-: ) za cene kao i za uslove garancije. I kao sto rekoh, nemoj da kupujes po budzacima i neproverenim radnjama. Meni se svidelo u Intercomu ovo sto mozes da natenane isprobas telefon koji te interesuje (ili vise njih) a da pritom prodavac nije bio navalentan. Mislim i da u Mobilehouse-u u Cumicu takodje daju garanciju 12 meseci na kompletan aparat. I naravno, uglavnom u svakoj radnji koja nema telefon koji trazis reci ce ti da ga nemaju zato sto ne valja i sl, da se nije bas najbolje pokazao ALI da eto oni imaju odgovarajucu alternativu koja je MNOGO bolja. Na to nikako ne nasedaj, vec malo pogledaj testove i ocene modela koji te interesuju po netu i odluci sta zelis. Sajtovi koji bi mogli da ti budu interesanti su
www.gsmarena.com (gde imas ocenjen svaki telefon a imas i misljenja korisnika pa i to malo pretresi) a dobar je i
www.mobileburn.com posto ima odlicne review-e telefona (naravno ne svih, ali mozda ima bas ono sto tebe interesuje). A mozes u Google-u jednostavno da otkucas - model telefona+review i sigurno ces naci interesantne tekstove vezane za dati model.
Uh, ala sam se raspisao

Nadam se da sam sve uspeo da obuhvatim ovim postom, a ako ti jos nesto nije jasno slobodno pitaj.
Pozdrav :wave:
P.S evo ti i sajt zvanicnog distributera Samsung telefona kod nas cisto da vidis fotke i karakteristike telefona na srpskom
www.roaming.co.yu
Inace su uzasno skupi (postali od kad su se transformisali u "legaliste" ) pa ti ne preporucujem da kod njih kupujes jer su cene :crash: Recimo x450 je skoro 190 eur do je na svim drugim "polulegalnim" mestima oko 130 eur