Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Zavisi da li ti treba NFC cip koji je u bateriji. Od kineskih baterija, nisam nasao nijednu koja ga ima (iako imaju po 4 izvoda na bateriji). Ako hoces kompletnu bateriju, kupi u ovlascenom servisu iz Beograda. Ne zelim da kazem ime jer ne znam da li je po pravilima.

Video sam da ih ima već od 300din iz Kine.

Pa posle eksplodirao samsung, apple, itd... Pa ko kupi bateriju za 300din i treba da mu eksplodira telefon :D kao sto rece neko iznad, kupi u ovlascenom servisu. (Mislim da je oko 2000, nisam siguran).

A ove Samsungove se prave u Monaku? :-D Sve je to iz Kine. Reko ako neko ima iskustva sa njima, treba mi samo kao backup baterija. Uzeo bi možda i onaj dock što puni i fon i bateriju pored.

Poceh da pisem ali me mrzi da upadam u raspravu, dobra je ta od 300din, samo teraj ;)

Jel ima razlike, nekog poboljšanja itd.. između mk6 i ovog ml2 da menjam ili jok? Lepo radi mk6 od izlaska a i mrzi me?

Jel vam radi Triangle Away? Imam ovu 3.25 verziju, ne mogu da resetujem counter ni na 4.3 ni na 4.1.2? Kad odem na reset flash counter nista se ne desava?

Poslednja izmena:
Jel vam radi Triangle Away? Imam ovu 3.25 verziju, ne mogu da resetujem counter ni na 4.3 ni na 4.1.2? Kad odem na reset flash counter nista se ne desava?

I kod mene nece vise da radi a pred toa sam resetovao preko 20 puta sada vise nece da mi resetuje telefon

Your Wifi connection is unstable. Kako trajno ukloniti upozorenje? 4.3 je u pitanju, ML2/MK6/ML1.

Na 442 sam pa nagadjam samo, pogledaj da li u wifi settings postoji opcija avoid poor connections i odcekiraj

Hoce li biti KitKat za S3? Jel ima neko info?

Hoce hoce, prvo da predstave s5 posto on verovatno dolazi sa kk, pa da prodje jedno 5-6 meseci pa onda :D

A imas vec aosp saletov kk pa probaj :)

Probacu iz radoznalosti da vidim, ali se svakako vracam posle toga na Neat, odlican je :) Hvala za info sh_

@slash propustio sam jos jednu bitnu stvar, dodaj jos nekoliko meseci zbog s4 i n3, red mora da se postuje :)

@svesifire
Probao kameru? Aj kasnije kada budem imao vremena slikacu istu stvar sa samsung roma i aospa pa da uporedimo stanje sada :)

Trenutno sam na Neat-u 6.2 i sad sam tek skontao da mi je nestala opcija "Reject Call With Massage", u podesavanjima imam te poruke i promenio sam ih kao uvek na moj neki tekst ali kad me neko zove uopste mi se u dnu ekrana ne pojavi ono da mogu da ih podignem i odbijem poziv sa porukom. Jel to slucaj samo kod mene, uradio sam Factory Reset i isto mi je...

@sh_ Probao, razlika je primjetna i na ekranu telefona, a na monitoru posebno.

Trenutno sam na Neat-u 6.2 i sad sam tek skontao da mi je nestala opcija "Reject Call With Massage", u podesavanjima imam te poruke i promenio sam ih kao uvek na moj neki tekst ali kad me neko zove uopste mi se u dnu ekrana ne pojavi ono da mogu da ih podignem i odbijem poziv sa porukom. Jel to slucaj samo kod mene, uradio sam Factory Reset i isto mi je...
meni se pojavljuje na 6.3

Ja baš juče prešao sa jednog na drugi i ne vidim razliku.

Bagovit je strašno,apk pucaju,google procesi a baterija kao da je prepolovljena. Sve u svemu,očaj živi,a malopre sam uradio 7mi factory reset...

ja nemam pojma o cemu vi pricate. ama bas nikakvu razliku nisam primetio izmedju zadnja 2 roma osim sto ovaj poslednji malo brze otvara galeriju

Mnogo brze mi radi fon,preporodio se. Opasno je spor bio na prošlom..jedini plus.

Nazad
Vrh Dno