alienglobe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poena
- 170
Stvar misljenja. Procesljaj malo netom i vidi sta se desava sa malverom i androidom. Nije kasperski,probao i bez njega i isto. Ovo se desava od zadnjeg updatea,nije bilo ranije problema.
Stvar misljenja. Procesljaj malo netom i vidi sta se desava sa malverom i androidom. Nije kasperski,probao i bez njega i isto. Ovo se desava od zadnjeg updatea,nije bilo ranije problema.
Pa koristim android od 1.6 verzije ili 1.5 ne znam koji bese i nikad nisam imao problema sa virusima i malware-om, a i promenio sam jedno 6-7 android uredjaja, nikad, nikad problema...
U svakom slucaju, ako kazes da si proverio i BEZ av i opet isto, bekapuj podatke, odradi factory reset pa vidi onda :/
Ako nemas antivirus,kako znas i da nisi imao koji zlonamerni kod?Pa koristim android od 1.6 verzije ili 1.5 ne znam koji bese i nikad nisam imao problema sa virusima i malware-om, a i promenio sam jedno 6-7 android uredjaja, nikad, nikad problema...
E sad, cackao i kameru sat vremena, probam da je blokiram i ne uspeva mi. Kako se izaziva taj bag?
Ako nemas antivirus,kako znas i da nisi imao koji zlonamerni kod?:beer:
Ako koristite narodne aplikacije antivirus je obavezan, bar prilikom instalacije. U normalnom svetu svi kupuju aplikacije, bar vecina. Ako je neka aplikacija zarazena napisu u komentarima. Ja sam dobio virus uz betmena. Srecom bio je tablet i nije mogao da inicijalizuje poziv. Ali da sam bio na telefonu jos ne bi mogao da isplatim racun.
Jel neko koristi JKAY mod?
Imam kupljenu deluxe app, pa da li ima smisla da modujem. Sada već JB ima toliko naprednih funkcija da prosto mislim da bi JKAY bio možda i overkill ili me ispravite ako ne razmišljam dobro.
Ovako moze u nedogled. Ko hoce nek instalira sve moguce antiviruse, ko nece ne mora i gotovo. Ja ih iskreno nemam ni na kompu a kamoli na androidusto se tice AV, kao i na kompu... znam sta klikcem i sta instaliram, common sense. to mi je uvek prvi line of defense i ni jedan antivirus ga nikada nece zameniti... e sad, sto ne instalirati recimo avast, ne opterecuje, dzabe je, dobar je po svim testovima...
drzim ga na kompu kao i na mobilaji, na kompu jede 15mb memorije, na telefonu ni upola toga... testirao sam bateriju sa i bez i nemogu da uhvatim razliku... uglavnom tel punim na dva dana i 5 min bilo koje igrice isrce vise nego bilo koji AV za dan...
izgleda sasavo ali mene glava vise ne boli
EDIT: vi koji nikada niste instalirali av na androidu u stvari niste ni svesni koliko ne uzima resursa, kao kada bi ste tvrdili da je za mesecno osiguranje od groma mnogo dati 20 din, bespotreban trosak i to se nikada nece desiti vama... pa verovatno i nece![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari