Zashto omnia ?
osim baterje i kucishta i wm ...
Generalno ja ne znam kako mozes da poredis ta dva tel. jer je Omnia na WM-u a Nokia na Symbianu...plus je Nokia i jeftinija za dobrih 150eura![]()
Omnia je 300-350€, 5800 je 250-300€
Meni je rezolucija displeja i proveren proizvodjač, važnija ispred malo bolje kamere i nešto bržeg procesora.
Meni je rezolucija vrlo važna. Kamera je tu reda radi i ne koristim je, a njen kvalitet bi trebao sam da proveriš a ne da prenosiš tuđa trabunjanja. Uostalom nijedan telefon nemože da mi zameni fotoaparat.
Što se tiče izrade, ne vidim problem kod 5800. Samsung je taj koji je u prošlosti kuburio sa kvalitetom izrade i prijemom signala. Trebaće dosta vremena da povrate moje poverenje, u ostalom nepamtim njihov popularan model bez problema, možda SGH-600 ili D600. Samsung kad ispadne na pod, retko preživi pad a i skroz su nekako gay.
@ Martin Mystere: Verovatno si mislio na Anycool, Anycall je Samsung-ova linija.
P.S. Od Apple fan-ova su jedino gori Nokia fan-ovi :smoke:
^ Ne. Novo. Polovna Omnia je 200-250€
To je. Zavera prodavaca... Ne uzimaju svi k'o Pakom, 100€ (i vise) po telefonupolovna omnija ne znam koliko je ali nova nije ispod 450e sigurno a te za 200e ili su kradene ili im nesto fali
Siemens nije tada postojao kao proizvodjač mobilnih.
Činimi se da je taj Siemens odsek kupila Nokia.
Fotoaparat na telefonu za mene još uvek ne utiče na njegov izbor, dobro je da ga ima ali je i najbolji jednostavno loš.
Benq je bio samo partner Siemensu, prodao je pravo na korišćenje imena neko vreme a kasnije se udružio sa Nokia http://www.nokiasiemensnetworks.com/global/Index.htm?languagecode=en
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari