Prvo, to nije nemački već holandski... a drugo, ne bih se ja previše oslanjao na te informacije... To je najčešće resavska škola.Ladno ima display 240 x 400 bedak.. ovo sam uspeo da nadjem na nekom nemackom sajtu
http://www.bol.com/nl/p/elektronica...00009714377/index.html#product_specifications
Ja lično mislim da će biti u pitanju Super AMOLED 240x400@18bit i ne mislim da će to biti tragedija... Ako telefon još bude imao i FM radio (meni je to super fičer), puna šaka brade.Ako su ovo prave specifikacije, a verujem da jesu, onda ovo nikako ne moze biti naslednik Spice. Ko li stavi ovu rezoluciju da znamrazocarenje po meni...
Kod MTS-a često postoje paradoksi sa cenama telefona, tako da to nije nikakav pokazatelj.Dovoljno da pogledate cenu kod mt:s-a, odmah postane jasno da to ne moze biti nista bolje od i5700...
O.K. nekome znači visoka rezolucija ekrana, ali ako imamo u vidu bedne multimedijalne karakteristike ovog telefona (3Mpx bez blica, CIF@15fps video...), postavlja se pitanje čemu u opšte veća rezolucija. Manja potrošnja ekrana i bolja vidljivost pod raznim uglovima i na suncu (Super AMOLED) su već jako dobra fora, ma šta god radili sa telefonom. Ako tome dodamo lepši dizajn i unapređene komunikacione mogućnosti, telefon u opšte nije loš za te pare.
Nda... "nestandardne" rezolucije ekrana su umele da prave probleme kod Symbian telefona, do duše ne znam kako je to rešeno kod Androida... Ali, ne bi bio ni prvi ni poslednji Android uređaj sa 240x400 ekranom. Istu tu rezoluciju koriste i SciPhone N21 i kineski Tiger G3, a verujem i da ih ima još i da će ih biti sve više.Ne postavlja se pitanje vece rezolucije zbog toga vec sto to nije standardna rezolucija za Android, pa ce mnoge mnoge aplikacije biti nedostupne (ili ce se lose videti) za ovaj uredjaj jer je vecina aplikacija napravljena da radi na primer u 320 x 480.
A ja mogu da ti dam jos tri linka na kojima piše da ga nema... Zbog mnogo oprečnih informacija nisam sklon da se "zalećem", ali se i meni čini da će FM radio gotovo sigurno imati oba telefona.I 5801 ima FM, eno 2 post-a iznad link...
Da, al' jedno je aplikacija integrisana u interfejs telefona (TouchWiz), a drugo je naknadno instalirana. Tu od ozbiljnijih office aplikacija valja samo ono što se plaća. Barem je to moje iskustvo sa Symbian-om.Za office postoje aplikacije na market-u, sto free, sto one koje se kupuju ili "kupuju".
Nije jedino... Ima i proximity sensor i multi-touch input, o čijoj primenljivosti možemo da diskutujemo, ali je činjenica da su tu.Jedino novo je BT 3, a to ce biti nebitno jos neko vreme. i5700 je ipak kompletniji uredjaj za te pare (kome nije neophodan FM).
Bio si ti u pravu... Gledam sada nešto... iGo za Androida, za sada, podržava samo 320x480! :S: WM verzija ima i mape u rezoluciji 240x400, pa čak i 400x240 (podržava rotaciju), ali Android verzija za sada radi samo sa Spicom.Ne postavlja se pitanje vece rezolucije zbog toga vec sto to nije standardna rezolucija za Android, pa ce mnoge mnoge aplikacije biti nedostupne (ili ce se lose videti) za ovaj uredjaj jer je vecina aplikacija napravljena da radi na primer u 320 x 480.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari