Šta je novo?

Samsung HT-TXQ120, vredi li?

louderick

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2008
Poena
320
Vredi li Samsung HT-TXQ120 tih para? Sjajan je dizajn ali ne znam kakav je zvuk? Vredi li tih para? Uzeti sve to u kompletu a ne muciti se sa raznim komponentama..... I mozda izadje ovo jeftinije?

Cuo sam ga u TM i ono.... fino zvuci za filmove mada kosta 53k din. Z-5500 nema HDMI ali ni ovaj sistem nema podrsku za HD audio formate tako da mu dodje na isto. Jedino sto ovaj samsung pusta i SACD i DVD-Audio, pa razmisli koliko ti ovo slusas ali uvek mozes kupiti poseban DVD player sa tim osobinama. Komponenete ce ti uvek dati bolji zvuk, doduse za veci novac naravno ali najjeftinija komponentska varijanta bila bi 15k din skuplja a sigurno bolja (Yamaha 463 + Mission m30i, mh3 + Yamaha SW030 + 1080P8 DVD). Ako mozes malo dodati idi pre na komponente, nema sile da se mozes pokajati. Kod ovog Samsunga bez obizra sto su tallboy zvucnici ipak nisu punog opsega nego spadaju u satelite a cak i najjeftiniji bookshelf zvucnik m30i ima mnogo puniji i lepsi zvuk.

Poslednja izmena:
To nije 5.1 sistem. Ali opet verujem ti da ce dobro zvucati....Sta mislis o mission m34 ili m35? Mozda jos malo bolja yamaha av? To jeste sad veci budzet, ali razmislicu.....

Kako nije 5.1 sistem? Yamaha je AVR.... a zvucnici front: Mission m30i, centar i rear: mh3 i sub-woofer Yamaha 030. Ako gledas m34i ili m35i onda je to dosta veci budzet, pa mozes baciti pogled i na Monitor Audio Bronze Reference 5 itd. Zvuk bi bio def mnogo bolji i upecatljiviji, samo je bitno koliki ti je budzet ali i prostorija.

Prostorija je 20-30 mkvdr. Izvini, ocigledno sam laik... Ajd da sastavimo nesto dobro pa da posle dodamo zadnje zvucnike? Cini mi se da samsung dvd player koji si predlozio nema 5.1 izlaz?

DVD player ima dig izlaz i to ti je sa AVR (Audio/Video Receiver) koji ima decodere u sebi sasvim dovoljno. Nisi rekao budzet max. Kupiti AVR i samo deo zvucnika nije to to, bolje sacekaj i uzmi sve ali idemo redom npr za 30kvm Yamaha 463 + Mission m33i, mh3 + Yamaha SW030 je sasvim dovoljna. Cena sa DVD playerom je 80k din.

Vrh Dno