Šta je novo?

Samsung HDD u NS?

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Jel ima negde uopšte? Hteo sam da kupim u skorije vreme onaj sjajni tihi 500GB, ali nisam nigde video u NS da ima... Mislim da se ne bih cimao da iz BG-a donosim, jer u slučaju nekog (ne daj Bože) kvara, ajmo ponovo...

Ili sam "osuđen" da uzmem WD5000AAKS? :)

Ja bi se manuo..ako ni zbog chega drugog onda zbog garancije....

WD5000AAKS je odlican HDD, a sto se tice Samsunga mozes da ga narucis u Eurolink-u, salju ljudi post expressom, sto te kosta oko 200 dinara.

Poslednja izmena:
Znam da je odličan, ali mi je bitnija tišina od performansi... Videću, za ono što mogu u NS da nabavim imam i odlične cene, ovako bi morao po MP cenama da kupujem...

Znam da je odličan, ali mi je bitnija tišina od performansi... Videću, za ono što mogu u NS da nabavim imam i odlične cene, ovako bi morao po MP cenama da kupujem...

wd500aaks je izuzetno tih disk. ne znam zašto ga izbegavaš...

Ne ne, ne izbegavam, kupio bih ja njega bez problema, nego sam, bar po svim dosadašnjim testovima, ubeđen da je Samsung najtiši i da se baš "čuje" razlika...

Ali kako stvari stoje, pašće jedan WD :)

Naravno da sam pročitao, to me je još više povuklo ka Samsungu... Kažem, lako bi ja kupio WD kada bi znao kako se čuje... Ovaj Seagate 250GB SATAII ubija, mora to dosta tiše...

user xaver ima AAKS verziju, pa bi on mogao da ti prenese utiske o buci koji pravi doticni.

Poslednja izmena:
Vrh Dno