Šta je novo?

Samsung HD204ui "Clicking"

Kikibgd

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2007
Poena
350
Pozdrav drustvo evo od juce kad sam promenio bios i reinstalirao win 8.1

pojavilo se kliktanje na storage disku ne konstantno nego kad je IDLE svakih 5-10sekundi.
sve zive diagnosticke programe sam izvrteo od HD Tune, Seagate, Crystal, sve prolazi sve radi kako valja samo klikce kad je IDLE modu tokom testova nista? u cemu je fora?

Disk se samoisključuje zato što je tako postavljeno u Power Options? Ne znam kako je na 8.1, ali u normalnim Vindouzima je PO u Control Panelu ili start>search>power options

power options >HDD power off > never

ima jos neki predlog snimicu veceras telefonom

Moze biti(a najvjerovatnije i jeste) da ti je hdd na putu za "vjecna lovista".

U tom slucaju nema druge nego backup i now/drugi hdd/ssd.
Postoji mogucnost da ga stavis zamrzivac-ali ti je to malo komplikovanija procedura sa nepoznatim ishodom!

ne bi ja to nikako stavljao u zamrzivac ili slicno ako je S.M.A.R.T. dobar. na kliktanje diskova se zale mnogi. mozda je to sasvim normalno. eventualno vredi probati sa novim kablovima.

nemam pojma ipak ima 25000 radnih sati :D

to je samo storage nista strasno na njemu

Pa to je to, puta 24...

Aha,znaci samo se preracuna,ja mislio da negde pise.Ok,fala.

Uuuu,22.560!Mnogo,kume,mnogo....:)

Moj je Samsung HD502IJ,i vec odavno je poceo da zuji,klikce,kad kliknem na njega prvo tisina dve sekunde,pa onda nesto zvrcne,pa cujem kako se zavrteo,pa cujem klik i tek onda otvori particiju!:)A inace dobro radi!!!:d

Poslednja izmena:
Ja reko da snimim I ono ne klikce vise .. postideo se. Ma evo gledam neki novi 3tb drive ima neka preporuka wd red purple?

Vrh Dno