Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 345
Mhm dobro. Ja rek'o sve si prodao od samsunga (tel) 😅
Kupio sam za suprugu Flip 5 u pretprodaji (avgust mesec). Za sada (znam da je prošlo tek 5-6 meseci) nikakvih problema, baterija dobro drži i nema problema sa folijomPostovanje svima. Vidim da su spojene teme. Ja sam pre par dana kupio nov z flip 5. Za sada sam zaista prezadovoljan. Posle 5, 6 godina sam bio ushicen kupovinom telefona. Skroz druga prica...
Nego zapravo imam pitanje za sve vas koji imate i flip 5 i fold kako se do sada pokazao. Da li se kvari, kako sa folijom? I kakva su iskustva sa PROMOBI? Ja sam konkretno u Novom Sadu i imamo pro mobi ako nista vise ne moram da idem do BG. Hvala svima unapred na odgovoru
Da do Z FOLD 6Hvala drugar. Konačno sam uspeo da nađem i Spigen case Armor kod nas, pa čekam da mi stigne. Sada stvarno moram malo da se smirim sa ovom tehnikom.
Ja ga imam samo dve nedelje ali sam bas baaas puno citao na tu temu. Desava se da se pokvari ali mnogo manje nego flip4. Prosto nemoj otvarati telefon noktom, i nemoj previse agresivno (kao sa starijim telefonima koji su na preklop) da otvaras i zatvaras i nema problema. Tako barem 90% komentara kazu na stranim forumima i youtubeuFlip 5, jel su pouzdani ekran i šarke?
Ima li nekih iskustava?
Imam Fold4 sad, ali bih prešao na Flip 5.
Fold koristim uglavnom na malom ekranu, zasad je sve kao novo.
Flip bih češće otvarao logično, to me i brine...
Imao flip 3 godinu i po i sad flip 4 godinu i kusur sve je kao novo otvaram ga po 50 puta na dan.Flip 5, jel su pouzdani ekran i šarke?
Ima li nekih iskustava?
Imam Fold4 sad, ali bih prešao na Flip 5.
Fold koristim uglavnom na malom ekranu, zasad je sve kao novo.
Flip bih češće otvarao logično, to me i brine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari