Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Xcover 7 je službeno predstavljen.
news.samsung.com
benchmark.rs
Ono što mi se ne sviđa je notch na ekranu i to što nisu napravili običnu i Pro varijantu jer mi lično više odgovarala manja veličina telefona. Ostale bitne stvari nisu dirane kao što je izmjenjiva baterija, slot za microSD i 3.5mm jack. Navodno bi u njemu trebao biti MediaTek Dimensity 6100+ SoC
Trenutni XCover 5 nemam potrebu da još mijenjam, a ako odlučim da pazarim XCover 7, moraću cimati druga iz Austrije jer ga domaći provajderi (BiH) imaju u ponudi samo za poslovne korisnike.

Introducing the Galaxy XCover7 & Galaxy Tab Active5: The Perfect Blend of Durability, Work Continuity and Productivity for Today’s Enterprises
Featuring military-grade durability and advanced 5G connectivity, Galaxy XCover7 and Galaxy Tab Active5 enable higher confidence and powerful performance, even in tough environments

Samsung Galaxy XCover 7 stiže u Evropu sa pristupačnom cenom
Samsung se sprema da lansira svoj robustni pametni telefon sledeće generacije, Galaxy XCover 7 u Evropi, donoseći poboljšanu izdržljivost po pristupačnijoj ceni

Ono što mi se ne sviđa je notch na ekranu i to što nisu napravili običnu i Pro varijantu jer mi lično više odgovarala manja veličina telefona. Ostale bitne stvari nisu dirane kao što je izmjenjiva baterija, slot za microSD i 3.5mm jack. Navodno bi u njemu trebao biti MediaTek Dimensity 6100+ SoC
Trenutni XCover 5 nemam potrebu da još mijenjam, a ako odlučim da pazarim XCover 7, moraću cimati druga iz Austrije jer ga domaći provajderi (BiH) imaju u ponudi samo za poslovne korisnike.