Šta je novo?

Samsung Galaxy Xcover 2

Učlanjen(a)
15.05.2007
Poena
319
Od kako sam stavila novi Firmware preko Odin3 v1.85, na telefonu je " zamagljen ekran " prilikom startovanja. ( Neke bele tackice - pixeli se vide ). Zatim se i pokrene nekako, medjutim ne vidi mi telefonov disk redovno uopste ( kada mu pristupim preko my computera ) i nedozvoljava instalaciju niti jedne aplikacije. Guglam vec 2 dana i nemogu da skontam sta je u pitanju. Hvala puno svima unapred.

Micika, nije da niko ne želi da pomogne, već je svaki telefon karakterističan na svoj način, a kako je Xcover 2 dosta redak (uopšte, ne samo u Srbiji), zato se verovatno niko ne javlja. Ja bih ti preporučio da eventualno postaviš pitanje u temi za tvoj telefon na XDA forumu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2204889

Možda je neko od drugih vlasnika imao sličnih problema.

Probala sam...

Evo ovako mi vidi internu memoriju.

2EMOtAT.jpg

fEqbzJp.jpg

Nešto tu definitivno nije u redu, ovo mi deluje kao da je greškom učitan ROM koji nije predviđen za tvoj model telefona (problem je što može da ima podverzija sa malim hardverskim razlikama zavisno od telefona i tržišta). U suštini, flešovanje sa ispravnim softverom preko ODIN-a bi trebao da vrati telefon u normalu, samo treba pronaći pravi. U krajnjem slučaju Samsungov servis, flešovanje softvera ne bi trebalo mnogo da naplate.

Hvala. Ne pomaze... Sada sam stavila austrijski ( gle je i kupljen telefon ) i isti slucaj ... Mislim da sam greskom pritisnula t flash u odinu i da je od tada nastao problem :(

Sa ODIN-om nisam imao susreta godinama (jer nemam više Samsung), ali i tada je moralo da se prati uputstvo za flash do zadnjeg slova jer je ODIN vrlo nezgodan, ako se dobro sećam koristi se i za serijsko flash-ovanje u samoj fabrici pa zato ima neke opcije koje ne bi trebalo da budu dostupne krajnjim kupcima i svaka operacija u njemu nosi rizik :(
Nadam se da je bilo upozorenja na tom uputstvu koje si pratila.
Elem, možeš još da probaš da flash-uješ sa novijom verzijom ODIN-a (v3.09 npr. - http://uploaded.net/file/o2xcp01n), ili ako nećeš više da rizikuješ bolje platiš servisu da ti srede fon (i ja izbegavam servise po svaku cenu, ali je to nekad manje zlo).

Vrh Dno