Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Mala pomoć, za aktiviranje merenja pritiska i ekg, pored krekovanog sistema, može i ovako u zemlji gde je aplikacija zvanično odobrena i uz lokalnu sim karticu završi se za čas, sad imam dve aplikacije, zvaničnu i krekovanu
Koja je tačno procedura, pošto pre tri godine kada sam bio u Denveru sam bez problema dobio opciju na tadašnjem gw4, samo sam otvorio samsung members aplikaciju i sve se prebacilo na usa, sad poslednjih kesec i dva probao isto i nema šanse (jedino što sad imam gw6)

Koja je tačno procedura, pošto pre tri godine kada sam bio u Denveru sam bez problema dobio opciju na tadašnjem gw4, samo sam otvorio samsung members aplikaciju i sve se prebacilo na usa, sad poslednjih kesec i dva probao isto i nema šanse (jedino što sad imam gw6)
Meni bilo lako, bio u HR, u telefonu madjarska pripejd kartica i u Samsung store našao aplikaciju uradio download, kalibrisao pritisak, vratio se u Bgd, prebacio na A1 karticu i radi i dalje, sat mora da misli da si u zemlji gde je aplikacija dozvoljena i sim karticu iz zemlje gde je takodje aplikacija verifikovana, znači aplikacija je u Samsung storu

Pitanje je kako da prebacim samsung store na tu zemlju u kojoj si? Imam usa esim sada to je jedina razlika

Meni je cim sam usao u Hr aplikacija postala dostupna
Cemu onda krekovane apps? Zbog cega ne bi samo zvanican apk sa nekog alternativnog stora radio? Inace, ranije sam procitao da u nepodrzanim zemljama ne radi pritisak i za strance u proputovanju!? Svakako cu probati prvom prilikom...

Što mislite je li bolje uzeti galaxy watch 5 pro ili galaxy watch 7 44mm. Naravno sedmica je novija ali najviše se mislim zbog baterije. Jel vama koji ga imate šteka ili da niste zadovoljni satom.

Što mislite je li bolje uzeti galaxy watch 5 pro ili galaxy watch 7 44mm. Naravno sedmica je novija ali najviše se mislim zbog baterije. Jel vama koji ga imate šteka ili da niste zadovoljni satom.
GW5 Pro:
  • teži za 12-13g titanium kućište
  • manji ekran 450x450 piksela 1.4in
  • manje int. mem. 16GB manje RAM-a 1.5GB
  • BT 5.2
  • veća baterija 590mAh

GW7 44mm:
  • aluminijumsko kućište(lakši)
  • ekran 480x480 piksela 1.5in
  • 32GB i 2GB RAM
  • BT 5.3
  • baterija 425mAh
  • noviji procesor + noviji senzori

Lično posle nešto više od 2 godine korišćenja - još uvek sam zadovoljan sa GW5 Pro LTE.

Nazad
Vrh Dno