Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Ne znam za ultru ali 6 classic dan i po bez AOD i bez eSim-a.
Au, veselo. Znaci dan maksimum. A reci mi, jel postoji opcija da se pali/gasi eSim kao na telefonu. Tj da uključim prijem LTE signala po potrebi? Kao što mogu na telefonu da se pale i gase sim kartice.

Au, veselo. Znaci dan maksimum. A reci mi, jel postoji opcija da se pali/gasi eSim kao na telefonu. Tj da uključim prijem LTE signala po potrebi? Kao što mogu na telefonu da se pale i gase sim kartice.
Moj je BT. Nosim ga skoro 24h. eSim nisam kupio jer ne mogu da imam isti broj.

Postoji opcija. Može da bude: uvek isključeno, uvek uključeno ili automatski. Na poslednjoj opciji automatski koristi eSim na satu kada telefon nije u dometu.

Hvala brt. Korisna info.

Pitanje

Da li je moguce GW6 classic povezati na dva telefona, u smislu dok sam na poslu da mi bude povezan na sluzbeni telefon, kada sam van posla da mi bude povezan na privatni telefon?

Jedan telefon je SM drugi je Honor, sve ide preko galaxy wearable na oba tel., ali ne uspevam na povezem Honor nakon sto sam SM povezao na sat.

Pitanje

Da li je moguce GW6 classic povezati na dva telefona, u smislu dok sam na poslu da mi bude povezan na sluzbeni telefon, kada sam van posla da mi bude povezan na privatni telefon?

Jedan telefon je SM drugi je Honor, sve ide preko galaxy wearable na oba tel., ali ne uspevam na povezem Honor nakon sto sam SM povezao na sat.
To ne možeš dok sad je raspariš sa prvim telefonom.

Koliko kapiram, moram kompletno da rasparim sat sa prvim tel?
Nije dovoljno samo ugasiti BT i povezati ga na drugi tel...

Koliko kapiram, moram kompletno da rasparim sat sa prvim tel?
Nije dovoljno samo ugasiti BT i povezati ga na drugi tel...
Moraš kompletno raspaliti i ukloniti sat preko aplikacije Samsung Wearble

Ćao, kupila sam GW7, zanima me da li mora zaštita preko stakla i koja (ako mora)?
Izvinjavam se ako je neko napisao, ali nemam vremena da tražim, porodična frka, bolnice itd.

@Koralna naravno da ne mora, ali takođe i ne škodi. Ja sam u startu pre par godina kada sam krenuo da nosim gw4 često imao običaj da ga mlatnem o štok vrata i sl dok se nisam navikao. Jedno 5 zaštitnih stakala sam slomio (ne znači da bi slomio i originalno na satu ali verovatno bi bilo nekih ogrebotina/oštećenja). Koju veličinu sata imaš?...ja za 44mm gw6 (trebalo bi da je identičan sa gw7) mislim da imam još neko zaštitno staklo i masku pa ti mogu doneti pošto vidim da si iz NS

Ma za safirno staklo ti ne treba ništa. Morao bi imati dijamant da ga ogrebeš.

Displej je od safirnog stakla, bar meni piše tako na specifikacijama za GW 5 Pro.

5 pro i ultra su druga priča...mada mislim da je i tu više marketing. Kako god, na 4, 6, 7...se grebe staklo vrlo lako, veruj mi.

Grebe se, naravno. Na svako malo kačenje nečega.

Ja na 4 i 6 Classic nisam stavljao ništa, nikad mi nisu ogrebotine ostale. Kačio sam 100x negde, obično od štokove od vrata. Mada realno štiti ga bezel

GW 5Pro ili ima perfektno staklo ili ja imam mnoooogo sreće da ništa ne zakačim njime...

Poslednja izmena:
I ja imam sreće 😄

Moj Gw4 oko dve godine bez zaštite i puno ocr trka.1000024190.jpg

GW 5 pro i GW7 ultra su safir kao što već rekoste, za ostale nisam siguran. Koristio sam oba i nikad ni tačke na staklu.

GW 46mm, star 6 godina, nema nigde ni najmanju ogrebotinu na ekranu, bezel radi posao :)

Mala pomoć, za aktiviranje merenja pritiska i ekg, pored krekovanog sistema, može i ovako u zemlji gde je aplikacija zvanično odobrena i uz lokalnu sim karticu završi se za čas, sad imam dve aplikacije, zvaničnu i krekovanu

Verovatno ti ni sat nije za naše tržište (+ovo što si pobrojao).

Stigao neki update na GW7.

Nazad
Vrh Dno