Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Uzeo gw5 pro neki dan, prezadovoljan. Bio je oko 22k rsd na akciji. Kad sam video posto je kod nas, reko makar cu da ga prodam. Baterija 3 dana. Posto mi telefon s23 ne drzi ni jedan ceo, onda je ovo super...

Imam jos 4 sata trenutno, 3 poluispravna. :)

Koliko sam video svakom satu, do 500e nesto fali, tako da je ovaj sweet spot (posebno za ovu cenu)

Čekaj, GW 5 Pro si platio nov 22k?

Kad sam video posto je kod nas, reko makar cu da ga prodam.

Ocigledno ga je uzeo negde preko, a cenu preracunao u dinare da bi nama ovde bilo lakse :)

Uzeo na kp samsung galaxy watch 6. Prodavac mi rece da sada samsung funkcionise kao i apple sto se tice garancije, nije neophodan racun nego samo serijski broj uredjaja da bi se ostvarila garancija ukoliko bude potrebe. Pa me zanima, da l je to stvarno tako ili?

Lagana ispala druže. Kod nas bez fiskala garancije nema za Samsung. I ne samo za njih.

Haha, e krastavac. Onda samo da se nadam da ce biti sve ok.. ili da ne preuzmem posiljku i platim samo postarinu

Imas 1. godinu internacionalne garancije. Svakako, ako jos nisi preuzeo sat, vrati mu i plati postarinu. Uvek je preporuka nemati nista sa preprodavcima na KP.

Tu internacionalnu garanciju mogu iskoristim u EU samo pretpostavljam?

Imas 1. godinu internacionalne garancije. Svakako, ako jos nisi preuzeo sat, vrati mu i plati postarinu. Uvek je preporuka nemati nista sa preprodavcima na KP.
Bez dezinformacija, nema i ne postoji internacionalna garancija.

Samsung se servisira jedino tamo gde je kupljen. Jedino ako zna da je iz Madjarske uzet pa da kojim slucajem ide tamo i moli da mu servisiraju bez racuna i dokaza o kupovini, ili da pise zvanicnom madjarskom Samsungu i da proba da izvuce nesto. Taj sat mu u Srbiji nece servisirati sigurno, a to moze da potvrdi kad pita Promobi ili neki drugi servis.
Tu internacionalnu garanciju mogu iskoristim u EU samo pretpostavljam?
Da se dopunim posto mozda nisam dobro formulisao. Internacionalna garancija ne postoji kod nas*
Samo ako je kupljen u Evropskoj uniji odnosno EEA. Cak i da kupis u Americi, ne mozes da servisiras u Evropi. Ali svakako ti treba racun i dokaz o kupovini, osim ako to isto nije po novom pa moze i bez toga.

Poslednja izmena:
Potreban savet. Juče sam razbila galaxy watch 4. Okrnjena je ivica sata, ali sad vidim da ima pukotinu preko celog ekrana. Da li se isplati slati u servis na popravku (ako je uopšte moguće) ili kupiti drugi?

Potreban savet. Juče sam razbila galaxy watch 4. Okrnjena je ivica sata, ali sad vidim da ima pukotinu preko celog ekrana. Da li se isplati slati u servis na popravku (ako je uopšte moguće) ili kupiti drugi?
https://www.samsung.com/rs/support/repair/ izaberi ovde mobilni uredjaji > prenosivi uredjaji > napukao ekran, dobices opcije kako da ih kontaktiras. Oni ce ti najbolje reci da li moze da se popravi i da li se isplati.

hvala na odgovorima. Juče kontaktirala Pro mobi, traže da im pošaljem sat da bi mogli da daju bilo kakvu info.

Polovne četvorke u ok stanju su 60-70e po oglasima, skoro sam gledao baš svoj da prodam kada je nova 5 bila na oglasima kod nas za 120e.

pozdrav, kakva je situacija sada sa merenjem pritiska na 4/5/6 kod nas?

Kad pises/zoves Samsung rs, kazu, trenutno nemamo informaciju. Krekovane verzije apps rade.

Pitao je kakva je sada situacija. Opisao sam kompletnu situaciju.

Koji pametni sat kupiti uz s23 ultru?

Pa ako hoćeš Samsung watch ,nemaš nekih izbora ,po meni jedino watch 6 classic,ipak je njihov vrh trenutno .Ako nisi gadljiv i na druge marke ,onda neki Huawei ,watch 3 pro ,watch 4 pro ...Prednost Huawei baterija i za mene i izgled ,prednost Samsunga software i eto ipak je to isti ekosistem ..

E sad ,pitanje za vas koji ste kupili Samsung watch dok je trajala akcija ,uz koji se dobija tablet a8 ..Da nije možda nekom već stigao ,dal su počeli sa isporukama ..?

Ja koristim GW5, i top mi je sto je lagan. Bilo bi mozda lakse da ima i bezel jer sam ga imao na starom S3 Frontier, al lako sam se navikao i prija to sto je sat laksi a ekran veci

Pa ako hoćeš Samsung watch ,nemaš nekih izbora ,po meni jedino watch 6 classic,ipak je njihov vrh trenutno .Ako nisi gadljiv i na druge marke ,onda neki Huawei ,watch 3 pro ,watch 4 pro ...Prednost Huawei baterija i za mene i izgled ,prednost Samsunga software i eto ipak je to isti ekosistem ..

E sad ,pitanje za vas koji ste kupili Samsung watch dok je trajala akcija ,uz koji se dobija tablet a8 ..Da nije možda nekom već stigao ,dal su počeli sa isporukama ..?
Ja kupio zeni gsw 6 pre 35 dana i nije mi stigao tablet!

Verujem da će većina odmah na oglas da ga prosledi 😃
Što znači da će ih imati po dosta dobrim cenama tamo :) .I sad ima za 170e,180e na kp ,a kad bude imalo dosta tih oglasa ,biće i ispod 150,što je za takav tablet odlično .

Nazad
Vrh Dno