Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Sredio sa prvim You tube videom, ali pitanje za ViberBP i EKG na Galaxy 5pro , da li je isto kao na onim klipovima you tube , ili ima neki bas za Pro 5
Hvala i ako može link, dobio juče sat, veoma sam zadovoljan, još ispitujem sve mogućnosti
Tuširanje nije problem. Problem je slana voda. U specifikacijama piše do 50m, ali piše i da sat nije za ronjenje, {ma šta to značilo}.. Ja ,sigurno, neću roniti na 50metara, ali sigurno neću ni skidati sat sa ruke kada sam na moru. Kada sam matematiku stavio na papir, najviše mi se isplati da sačekam iP15PM i Ultru 2.Sva sreća da je vodootporan jer sam večeras, za razliku od prethodnih dana, zaboravio da ga skinem sa ruke i onako po navici otišao na tuširanje sa njim!
Slana voda nije nikakav problem - prošlo leto na moru 3 nedelje, nisam ga skidao sa ruke. Jedino na GW4 da se opere slatkom vodom posle jer ostane so ispod onog kruga koji se vrti. To sad na petici nema tako da je i to rešeno.Tuširanje nije problem. Problem je slana voda.
Da, GlobalTel se prepoznaje kao roaming čak i ovde.p.s. I morao sam da aktiviram Data roaming, da bi radila mobile data. Ali, mozda je ovo potrebno samo na Globaltelu.
Ovde ces na kp najnize naci za 300e ,o operaterima i ostalim zvanicnim proddavcima necu ni da govorim ..Tako da ,dobra je cena .250 evra nov u Sloveniji, Watch 5 Pro. Jos sutra sam u Sloveniji, da li da se uzima i jel povoljna cena?