Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Nejedan Wearos sat ne moze preko 2-3 dana,a i to sa light koriscenjem.Ako ga planiras za poneki trening,gps,stoperica ili pracenje spavanja-dan mu je maksimum.

Citam po forumima da sa iskljucenim AoD (sto ne koristim ni na ovom) izdrzi 2, nekad i 3 dana. Meni je i 2 ok, iovako sedim za kompjuterom po ceo dan, pa dopuniti tu i tamo nije problem. Od tih dzidzabidza senzora jedino mi je "zanimljivo" pracenje sna, ostalo manje vise nepotrebno.
Jel punjenje sata preko telefona ukinuto na 7ici i serijama posle nje?

Moguce,meni je always on obavezan osim kada sam u gradu uvece,tada ga gasim.Bez treninga i pracenja sna na 6 clasic 43mm izdrzi 1.5 dan max.Bilo koje od to dvoje,skoro dan.Takav je WearOs,nema to veze sa Samsungom.

Sutra stize pa se javim za koji dan tj prekosutra 😄

Ne može 3 dana. Meni isključen AOD i guram 2 dana ravno.

Dan ipo do dva uz pojedine mere štednje. Prodaj najbolje i uzmi neki garmin ako ti je battery life baš bitna opcija odnosno nisi u mogućnosti da svako veče ili drugo dok se kupaš staviš sat na punjač. Garmini su u Nemačkoj baš dobri sa cenom po oglasima.

Dan ipo do dva uz pojedine mere štednje. Prodaj najbolje i uzmi neki garmin ako ti je battery life baš bitna opcija odnosno nisi u mogućnosti da svako veče ili drugo dok se kupaš staviš sat na punjač. Garmini su u Nemačkoj baš dobri sa cenom po oglasima.
Probam i vratim ako mi se ne svidja :)
Nego ajde da probam samsung combo kako radi, nije ni neka cifra (35€ na 5 meseci).
Garmin je suvise ozbiljna stvar za moje amaterske prohteve (notifikacije, placanje, ponekad neki trening tj setnja i to je to).
Doduse u jednom lancu marketa sam video na brzinu neki Garmin 7s za 399€ ako se secam, videcu jel jos aktuelan.

Stigao, dimenzije su na oko iste kao sa Balance-om, iako je 44mm vs 46mm. Krece cackanje.

Prilozi

• 1759922394631.png
    1759922394631.png
    1.7 MB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno