Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Kako Gemini kaže, zbog novih senzora promenili su profil i zakrivljenost zadnjeg stakla kako bi ti senzori bolje prijanjali uz kožu. "Međutim, ova promena oblika fizički je povećala distancu između unutrašnje zavojnice za bežično punjenje u satu i zadnje strane telefona koji emituje struju. Zbog tog povećanog razmaka, efikasan prenos energije sa telefona na sat postao je tehnički nemoguć".

A stvarno su djubrad.Dobro sam se ratosiljao jednog djubreta (telefona),sad mi zao sata kada sam ga tek kupio.
Da sam znao da punjac moram da nosim oko vrata i da ne mogu razne stvari kod nas da aktiviram,ne bih ga kupio nikada.

Kojeg sata, o čemu pričaš? Ako ćeš da puniš sat na telefonu, uzmi watch 6 ili menjaj za neki garmin/huawei pa puni na 10+ dana

Galaxy watch ultra 2025.Nije stvar u zameni,cim sam ga otvorio,nije vise nov,nego je stvar u Samsung bezobrazluku.Huawei sam mogao odmah da kupim da sam znao da ovi (kao po obicaju) muljaju nesto.Sada za nov Huawei moram da doplatim ako bih menjao (ipak je to kvalitet).

Baš to...sve gledam i pokušavam da razumem. A i toliko je puta ponovljeno u twmi da od modela 7 više hardverski ne postoji mogućnost za reverzibilno punjenje preko telefona.

Jeste da nije ovde tema... zašto si prodao S25U? Šta te je razočaralo?

Jeste da nije ovde tema... zašto si prodao S25U? Šta te je razočaralo?
Nije nista na samom telefonu,uredjem sam bio zadovoljan(pre njega sam imao S23 Ultra koji mi se cinio kvalitetnjji,ali ok).
Vise Samsung jer im je svaki sledeci telefon losiji od prethodnog,a cene sve vece (npr.sve funkcionalnosti olovke koje su postojale na S23 i S24 su ukinute..i ako je uzgred retko i koristim).Trenutno imam Magic V5 kojim sam zadovoljan(cak i sofverom),pa posto nemam potrebu za dva uredjaja,jedan je morao biti prodat🙂

Nazad
Vrh Dno