Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab S9

Amazon poslao dva puta Spigen rugged case i zastitno staklo(dva u kutiji). Kako covek da ih ne voli. 😍

Pre nekoliko dana sam pazario ovaj S9+. Jos nisam stigao detaljno da ga istrazim, ali za sada deluje super. Jedina zamerka za sada je sto mi neki snimci sa GoPro malko seckaju.

Hteo bih sve vas da pitam da li mozete da mi kazete gde i kako da kupim neku normalnu zastitu za njega? Ili cak sta vise, ako ima, originalnu Samsungovu? Gde god sam piato i gledao svi imaju one glupave univerzalne...

Stigao, mladunac će se obradovati, pošto ne učekuje upgrade najranije do marta.

Pogledajte prilog 422899
Upravo kupih i ja...dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem...takođe sa spigen staklom i maskom.
Morao sam uzeti da probam pošto do sada nisam nikada nosio tablet a koliko vidim posle ovih pola sata ljubavi možda ga i ostavim sebi na kraju.

Nema greške sa 9 serijom. 10-ka mislim da je težak fail. Neka te lepo služi ;).

Odlicna odluka! Ponovicu se, kad sam pre 5 god resio da se prebacim sa laptopa na tablet, ucinio sam jedno od boljih tech odluka u svom zivotu.

Siguran sam da neću moći u potpunosti da zanemarim laptop ali benefita ima sigurno. Najjače kad uzmem mobilni u ruke posle tableta, mrvica bukvalno 😂

Moj klinac ga ne ispusta iz ruke, sve radi na njemu, odlican tablet.

@pinocio Po tome što je doneo kao i svaki uređaj jako malo unapređenja. Ne znam da li su se svesno odrekli zmaja ili im je ovo neki eksperiment, ali vidim da ljudi osim povećanja brzine i anti glare-a ne navode neke posebne prednosti nove serije. Mada, svake godine je nekako isto sa svim proizvođačima.

Ja sam preorderovao Tab S9 Ultra još 2023god. kada je izašao kod naših operatera
To mi je sada drugi laptop
Izuzetna sprava za rad na terenu.
Ima olovčicu, a ja sam na poklon od Samsunga dobio i slim tastaturu
Savršeni dodaci za udoban rad
Za ljude koji se bave crtanjem jednostavno izmišljen
Presrećan i prezadovoljan što sam ga nabavio

Kakav je ekran kada se koristi po suncanom danu?
Jel sve jasno vidljivo ili?

Vrh Dno