Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab S9

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Cene od 110,999 RSD za Tab S9, od 137,999 RSD za Tab S9+, od 164,999 RSD za Tab S9 Ultra.

Dobro, to resavam na KP, kao sa svakim modelom do sada, upadljivo niza cena. Taman ce u novembru biti u Srbiji i pazarimo, da ga iznenadimo za rodjendan.

Знам 10торо људи који имају таблет. Ни један га не користи. Овај С9 ултра делује занимљиво јер може да се користи као лаптоп... Остало је по мени бацање пара у 90% случајева.

S9 mi je interesantan za upgrade sa S7, evo klinac odusevljen, upgrade vise nego odlican. Uvek uzimamo LTE verziju.

Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2
128GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM
Smatram da S7 moze jos uvek dobro da se nosi sa svim potrebama i da mi je mnogo novaca da se predje na S9

Знам 10торо људи који имају таблет. Ни један га не користи. Овај С9 ултра делује занимљиво јер може да се користи као лаптоп... Остало је по мени бацање пара у 90% случајева.
Nije problem u tabletu vec u ljudima, koji tesko menjaju svoje male navike.
Hardevr i softver su vec dugi niz godina veoma mocni, cak i video montaza moze da se radi na tabletima. Ja radim ponekad, na terenu kad je potrebno obradu fotografija.
U svemu drugome tablet, S6 u mom slucaju mi je pre dosta godina zamenio laptop.

Hardevr i softver su vec dugi niz godina veoma mocni, cak i video montaza moze da se radi na tabletima. Ja radim ponekad, na terenu kad je potrebno obradu fotografija.
Nijedan mobilni ne moze da pruzi komfor kao tablet, cak mislim ni ovi fold modeli. Mada bar u mom okruzenju recimo 90% ljudi kada koriste youtube na mobilnom ne koriste ni full srceen sto mi je neverovatno, onda nije ni cudo sto im ne treba tablet

Moj klinja radi video editing na tabletu vec duze vreme. Toliko je navikao na njega da mu je stalno u rukama. Gameplay - montaza - YT upload.

Aždaja je ovaj Ultra tab, baš sam prezadovoljan što sam ove godine posle Tab S8+ modela otišao na Tab S9 Ultra model. Samo dostupnost zaštita nekih kod nas je užasna. Pasuju stakla od Tab S8 Ultra, ali tanka nekako, nikakva. Jedno sam poručio, postavio sam ga, naletim na malu trunčicu prašine, krenem da odižem da sklonim to, i puče zaštitno staklo. Tanko kako flis papir.

Aždaja je ovaj Ultra tab, baš sam prezadovoljan što sam ove godine posle Tab S8+ modela otišao na Tab S9 Ultra model. Samo dostupnost zaštita nekih kod nas je užasna. Pasuju stakla od Tab S8 Ultra, ali tanka nekako, nikakva. Jedno sam poručio, postavio sam ga, naletim na malu trunčicu prašine, krenem da odižem da sklonim to, i puče zaštitno staklo. Tanko kako flis papir.
Ja ne koristim nikakve folije, samo book cover koji je fenomenalna stvar, bukvalno ne mogu da mu nadjem zamerku, resi i pitanje olovke, i drzanja tableta, i zastite, a uz njega tablet ne bude debeo vec idealan. E sad, ja sam na 7+ modelu, al pretpostavljam da isto postoji i za osmicu i devetku. Nema greske sa kupovinom

Ja nekako volim da to bude oklop. Znam da je kao tenk, da nema lepote, ali mogu da mu radim šta hoću.

Danas su mi potvrdili iz Samsunga da je registracija za (kako su oni napisali) "Tab S9 tastauru" odobrena i da poklon mogu očekivati do 30.10.2023.godine. Što se tiče samog tableta sve je na njemu fantastično, akli me je najviše oduševila baterija koja izvlači više od 10 sati uključenog ekranaa(uglavnom Netflix i Youtube) na wifi mrežu.Verujte mi baterija sigurno drži bar 50% vremena više nego na Tab S8 Ultra(pri čemu poredim Tab S8 Ultra sa početkom njrgovog korišćenja,mada njegova baterija nije ptrimetno degradirala od maja prošle godine).

У којој МТС пословници могу да узмем одмах С9 ултра? Позвао сам ове из централе и кажу нема нигде. Да ли је то могуће?

Ne stize mi nikakva potvrda od kako sam registrovao uredjaj u SM aplikaciji za poklon. Moracu da pisem Samsungu izgleda.

Stigao slim book danas. Ujedno mi je iz Ceske dosao i hard outdoor case za tablet. Dilema...koji nositi.

Daj meni Vojkane to,ja cu lako da odlucim.Dam ti onaj Note 10.1 sto sam kupio kad smo se upoznali :p

Misliš onaj puc puc iz Telenora tadašnjeg bele boje oko moje :D?

E bas taj :)
Sad keva na njemu cita informer i blic ;)

Konacno stigao rugged case outdoor za tablet. Sada idemo na puno koriscenje😅😅😅.

Da li neko koristi Adobe PS i LR na ovom tabletu?

Narucen S9+ 5G 512Gb. Spigen rugged case i staklo.

Ultra nam se cini prevelik za drzanje u rukama i igre.

Vazda je crna na amoled-u bila mama, ali ovako vizuelno kada gleda čovek, nebo i zemlja. Ja sam sa Tab S9 Ultra modelom prezadovoljan. Bukvalno mi za neke stvari menja laptop, samo što su im originalne tastature preskupe. Dobio sam slim keyboard ali ona je samo u jednom položaju, jurim onu non-slim sa touchpad-om ali 42k košta. Što je mnogo, mnogo je.

Nazad
Vrh Dno