Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800) & Google Play

Raksa

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
619
Poštovani forumaši,

Potrebna mi je pomoć oko instalacije google.play.apk na kineskom tabletu, Samsung Galaxy Tab S 10.5. Tablet je kupljen u Kini, urađen je root, ali nikako ne uspevam da pokrenem google play na njemu! Da li neko, može da mi pomogne, koja je procedura tj. redosled manuelne instalacije, kako bih mogao da pokrenem google play na tabletu?
Ja sam, mislim pokušao skoro sve, išao sam sledećom procedurom:

1.instalirao GoogleServicesFramework,
2. pa onda com.google.android.gms-7.8.95_(2113048-430)-7895430-minAPI21,
3. zatim com.android.vending-5.8.8-80380800-minAPI9,
4. sa Lucky patcherom prebacio sam google play u sistemski folder.

Google play se pokrene i traži mi da se ulogujem, ali samo dobijem poruku "cant establish reliable connection to server", probao sam i preko Root Explorera da modifikujem etc/local fajl tj promenim IP google servera, ništa nisam uspeo!

Da li znate neki link, sa kojeg bih pratio uputstva oko instalacije google play aplikacije, ali za "kineske" tablete.

Hvala na brzim odgovorima :wave:

Hvala marinac na brzom odgovoru :)
Nego, za koju regiju/zemlju da skinem Firmware? Da uzmem, recimo, UK ili Sloveniju? Sta ti preporucujes :)
Da samo napomenem, trenutno je na tabletu lolipop 5.0.2!

Poslednja izmena:
Sve ti jedno nema neke razlike sem mozda preinstaliranih programa od regije do regije vidim da je poslednja ta baltic pa mozes i nju.

@marinac

Druže, hvala puno na pomoci, ne znam kako bih ti se odužio :)

Evo ovako, skinuo sam sam sajta, po preporuci "marinca", Firmware za jugo-istočnu Evropu http://www.sammobile.com/firmwares/download/49951/T800XXU1BOD1_T800OXX1BOC2_SEE/
Updejtovao preko Odina 3,04, startovao i sve "fercera" savršeno, namestio srpski jezik, google play radi bez ikakvih problema, nisam čak ni morao da rutujem tablet :)

Vrh Dno