Raksa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2005
- Poena
- 619
Poštovani forumaši,
Potrebna mi je pomoć oko instalacije google.play.apk na kineskom tabletu, Samsung Galaxy Tab S 10.5. Tablet je kupljen u Kini, urađen je root, ali nikako ne uspevam da pokrenem google play na njemu! Da li neko, može da mi pomogne, koja je procedura tj. redosled manuelne instalacije, kako bih mogao da pokrenem google play na tabletu?
Ja sam, mislim pokušao skoro sve, išao sam sledećom procedurom:
1.instalirao GoogleServicesFramework,
2. pa onda com.google.android.gms-7.8.95_(2113048-430)-7895430-minAPI21,
3. zatim com.android.vending-5.8.8-80380800-minAPI9,
4. sa Lucky patcherom prebacio sam google play u sistemski folder.
Google play se pokrene i traži mi da se ulogujem, ali samo dobijem poruku "cant establish reliable connection to server", probao sam i preko Root Explorera da modifikujem etc/local fajl tj promenim IP google servera, ništa nisam uspeo!
Da li znate neki link, sa kojeg bih pratio uputstva oko instalacije google play aplikacije, ali za "kineske" tablete.
Hvala na brzim odgovorima :wave:
Potrebna mi je pomoć oko instalacije google.play.apk na kineskom tabletu, Samsung Galaxy Tab S 10.5. Tablet je kupljen u Kini, urađen je root, ali nikako ne uspevam da pokrenem google play na njemu! Da li neko, može da mi pomogne, koja je procedura tj. redosled manuelne instalacije, kako bih mogao da pokrenem google play na tabletu?
Ja sam, mislim pokušao skoro sve, išao sam sledećom procedurom:
1.instalirao GoogleServicesFramework,
2. pa onda com.google.android.gms-7.8.95_(2113048-430)-7895430-minAPI21,
3. zatim com.android.vending-5.8.8-80380800-minAPI9,
4. sa Lucky patcherom prebacio sam google play u sistemski folder.
Google play se pokrene i traži mi da se ulogujem, ali samo dobijem poruku "cant establish reliable connection to server", probao sam i preko Root Explorera da modifikujem etc/local fajl tj promenim IP google servera, ništa nisam uspeo!
Da li znate neki link, sa kojeg bih pratio uputstva oko instalacije google play aplikacije, ali za "kineske" tablete.
Hvala na brzim odgovorima :wave: