Šta je novo?

Samsung Galaxy SIII Original model I9300 tips i triks i sve ostalo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
Dajte neki tips i triks za ovaj telefon. Ovo je,za mene, najbolji telefon koji je Samsung napravio. Ali imam jedan jako veliki problem sa njime;nikako mi se ne svidja apdejtovanje softvera ili firmvera ili cega vec vezano za softver. Citao sam razna misljenja na netu i misljenja su veoma podeljena. Znam da je bolje iskoristiti ceo potencijal telefona i svih tih uredjaja,ali ja ne zelim,niti ne znam,da menjam svako malo softver i tako te stvari. To sam izgustirao na windowsu. Kako da zaustavim bilo kakvu vrstu apdejtovanja? To je moja jedna jedina zamerka ovog telefona.Inace sve drugo je u redu.

Ne razumem zasto bi "zaustavljao" zvanicna apdejtovanja softvera?

Najbolji je sgNote II :d

Update mozes da zaustavis tako sto odstikliras auto update u settings-> about-> software update

Prvo apdejtovi donose poboljsanja, ne vidim da je jedan ikada shebao nesto, drugo za s3 tema postoji :)

Naravno da update moze da syebe nesto, i to se cesto desava. Evo npr na note 1 ICS je doneo brick bug kojim mozes da zeznes mob skroz. I na s3 koliko se secam su ljudi kukali da je prvi JB doneo losiju autonomiju. Tako da je ok da iskljuci update ukoliko je skroz zadovoljan kako mu u tom trenutku radi telefon. Mada, uvek te pita da li ces da instaliras update ili ne, tako da tema je dzabe otvorena, kao sto sh rece.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno