Šta je novo?

Samsung galaxy S7562 - problem sa Andoridom 4.0.4.

PROFILER

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2006
Poena
445
Zdravo svima,
Imam Samsung galaxy S7562 sa Andoridom 4.0.4. (nije dekodiran, skidan sa mreze i sl. kupljen nov pre 10 dana u Samsungu - ako je sve ovo uopste bitno).
Problem je u tome sto u donjem levom uglu gde se nalazi zelena ikonica "Phne" od juce stalno stoji broj jedan kao da imam propusten poziv. To i jeste normalno, ali kada se pregleda taj isti missed call onda bi ovaj broj kod ikonice trebao da nestane a kod mene stoji i dalje? Neko resenje?

P.S. resetovao sam fon, izbrisao ceo call log.... a ovo me jako nervira :((((

Idi u Settings->Applications->Manage Applications->All

Pa tu nadji Dialer (ili Phone ili Phonesky, zavisi), pa uradi Clear Data. To bi trebalo da ukloni notifikaciju.

Idi u Settings->Applications->Manage Applications->All

Pa tu nadji Dialer (ili Phone ili Phonesky, zavisi), pa uradi Clear Data. To bi trebalo da ukloni notifikaciju.

Nasao. Kada "kliknem" na to dugme Clear data izbacuje mi sledecu poruku "All of this applicant's data will be deleted permanently. This includes all files, settings, accounts, databases etc."

Jel ok da odradim ovo? Ne znam na sta ce sve da utice posto se slabo razumem u Android.

Iskreno, nikada nisam imao problema sa time da bi imalo potrebe to da radim za Dialer. Tako da ne znam posledice (da li će obrisati kontakte). Ako te mnogo nervira, probaj. Valjda neće obrisati kontakte sa naloga.

U svakom slučaju, isključi net pre nego da odradiš Clear Data. Ako ti obriše kontakte na telefonu, sigurno ćeš ih imati na Google nalogu (ako si ih sinhronizovao, naravno).

odradio sam ovo sto smo pricali ali i dalje stoji ova jedinica:-:)-( neka druga idwja?

Resenje je sledece. Odes u settings - Application manager - All - Badge provide i Clear data. Ugasis pa upalis telefon i to je to :) Inace info sam dobio od Samsungovog call centra sto se mene tice sve pohvale za njih :)

Moze li kratak tutorial o fonu.
Kako se cuje pri razgovoru, koliko je zvono glasno, kako se baterija ponasa u rezimu (pozivi, sms) a kako kada se koristi internert gprs odnosno wifi, da li je ekran vidljiv na suncu mislim na otvorenom, koje mu zamerke nalazite.

Vrh Dno