JesteDa li je ovo SoT sa isključenom Always on display opcijom?
Izvini brate tek sam procitah da si me pitao "jel iskljucenom Always on Display" ovaj SoT sto sam okacio je ustvari sa ukljucenim AoD sorry jos jednomDa li je ovo SoT sa isključenom Always on display opcijom?
Znam da je jos bolje jer koliko sam ja svatio i to vuce bateriju kad je ukljuceno...inace ko bude mogao i zeleo da predje na samsung s7e nece se pokajati telefon ubija...ja samsung nisam voleo nikad ali nikad a ovo nisam mogao da odolim kad sam video kako radi...Jos bolje!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ovo su rezultati u rangu Z2. Ne ocekuj da mozes da imas 7-8h SOT sa agresivnijom upotrebom. Baterija je brutalna svakako.Kakve sotove kacite :bottle::Klanjanje bolesno,ja sa Z2 mogu ovo sanjati :eyebrows:
Stvarno bravo za Samsung.
pazi ovog .Aj smorite jos malo sa futrolama i zastitama pls!! Svako koristi telefon kako voli, ukusi se razlikuju, prioriteti takodje!
Gde ti brate upada prasina? I to vec posle sat vremena si izvalio da vec napadala prasina?Ja sam danas uspeo da padnem na 20% baterije evo pre dva h. ALi gomila slika endomondo pracenje sat ipo itd itd.
A sto se tice casea. Kupio sam mnogo lepu providnu potpuno nilkin tanka super sve samo za ovu priliku... ALi.... Skinuo sam je posle nekih 1 h. Jer prasina upada samo tako msm da je gora po tel. Tako da futrole i folije su za mene caooooo!.
Ima dana kada i ne gledam filmove...ili to radim u manjoj meri. Opet s7 bolji sa baterijom hteo da verujes ili ne. Nije to sad ne znam kakva razlika (mozda pola sata do sat sot maksimalno na strani s7).Koliko se secam dok si imao Z3c imao si vrhunske SOT-ove. A Amoled mnogo manje trosi od IPS-a prilikom gledanja video snimaka sto verovatno dosta radis.
Xperia Z2
Stavio sve app na default, i pokusao da pustim fajl, i sam krece da pusta. Ne pruza nikakvu opciju da biras s cime da pustis.Aj neka mi proveri neko ko ima poslednji update jel moguce pustati mp4 snimke direkt iz galerije preko Mx Playera. Znaci snimite nesto telefonom i kada to hocete da pustite u galeriji nudi li vam izbor playera? Jos bolje da se disable samsungov video player pa vidite hoce li prijaviti kao meni da ne postoji program za reprodukciju. N note 5 radi bez problema, ista ver androida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari